Knedlík

XXX.XXX.48.117
Dobrý den, prosím o radu.
Minulé pondělí jsem si domů přinesl zhruba 2 měsíce starou andulku. Už volně létá po pokoji, sice není krotká, ale zas tolik se nebojí. Nechápu však, že odmítá tolik oblíbený pamlsek - senegalské proso. Rád bych ho použil při ochočování a zvykání si na ruku, protože zelenina není takové lákadlo.
Papoušek ho měl tři dny zavěšené v kleci, víckrát jsem ho nabízel i z ruky a nezájem. Neodtáhl se ani se nebál. Myslíte že je možné, že nepozná, že se jedná o jídlo?
Možná se mám naprosto hloupou otázku, ale opravdu mi vrtá hlavou a chtěl bych najít řešení.
Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Nebyla naučena na senegal-teď je to na vás.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
exotchov
JJ,hlavní je,že na chutˇ k nerozeznání.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
klasterec
Proč raději neporadíte ohledně čumízy,je více odrůd.S dlouhými osinami a bez nich,jak jsem uvedl výše,chutově stejné.
Příště se vyjadřujte k tématu a nenapadejte hezký kluky.
Knedlík
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu.
Minulé pondělí jsem si domů přinesl zhruba 2 měsíce starou andulku. Už volně létá po pokoji, sice není krotká, ale zas tolik se nebojí. Nechápu však, že odmítá tolik oblíbený pamlsek - senegalské proso. Rád bych ho použil při ochočování a zvykání si na ruku, protože zelenina není takové lákadlo.
Papoušek ho měl tři dny zavěšené v kleci, víckrát jsem ho nabízel i z ruky a nezájem. Neodtáhl se ani se nebál. Myslíte že je možné, že nepozná, že se jedná o jídlo?
Možná se mám naprosto hloupou otázku, ale opravdu mi vrtá hlavou a chtěl bych najít řešení.
Děkuji.
Dobrý den,
otázka je také a čím krmíte vy, jestli jim dáváte směs se slunečnicí a žerou jen tučné zrniny a jsou na ně zvyklé a mají jich dostatek tak není důvod aby zkoušely něco nového, já osobně si dám taky radši bůček než mrkev. Dejte mu dietní směs a on to rád vyzkouší a třeba mu to zachutná a je třeba mu dávat dávku kterou sežere a ne na tři dny ať si vybírá jen co mu chutná a zbytek vyhodit. Pak bude ochutnávat i to co nezná.