Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2021 10:44
supik99

XXX.XXX.64.140

Dobrý den,

potřebovala bych poradit s velikostí přepravky na malé a střední papoušky. Ráda bych dvoj přepravku. Budu se stěhovat a vézt ptáky v jejich klecích mi nepřijde rozumné. Koukala jsem na internet, ale každý kdo vyrábí má trochu jiné rozměry. Zatím chovám andulky a papoušíčky plus aratingu sluneční. Aratingu hodlám vézt v menší kleci, ale na zbytek potřebuji přepravku. Mám 4 andulky a 4 papoušíčky.

Jaká velikost dvoj přepravky by byla ideální? Jak řešit držadlo? Je nějaký doporučený počet ptáků v jedné části přepravky? Ráda bych ji i v budoucnu využívala na burzy na nákup i prodej ptáků.

Děkuji.

28.11.2021 19:37
PoldaJ

XXX.XXX.231.253

Záleží, jak dlouho máte v plánu ptáky v přepravce mít.
Papoušičci a andulky jsou celkem malý ptáci. Pokud koupíte přenosku rozdělenou na dvě části, tak většina je má dostatečně velké.
Pokud chcete využívat toto zařízení i v budoucnu, tak se podívejte po větším rozměru.
Nikdy nevíte, co budete převážet.
Je lepší mít malého ptáka ve velké přenosce, než opačně .
A jeden typ. Ptákům dejte při přepravě do prřenosky kousek jablka a klas senegalského prosa.

28.11.2021 19:59
supik99

XXX.XXX.64.140

Děkuji, to je dobrá odpověď. Hledala jsem rozměry na internetu a už jsem se dostala na nějakou velikost. Přítel, který mi ji vyrobí navrhl ještě o něco větší přepravku. Nakonec asi bude čtyř přepravka. Ano v budoucnu se snad budu mít šanci posunout jinam než jsem teď. :-) a i zvětším chov až to bude možné:-). Na přepravu asi něco dostanou, sice to bude jen 30 minut, ale může se to protáhnout i na hodinu. Provoz máme docela příšerný v těch místech, záleží na dni. Díky

28.11.2021 20:58
dancek

XXX.XXX.11.23

PoldaJ napsal(a):
Záleží, jak dlouho máte v plánu ptáky v přepravce mít.
Papoušičci a andulky jsou celkem malý ptáci. Pokud koupíte přenosku rozdělenou na dvě části, tak většina je má dostatečně velké.
Pokud chcete využívat toto zařízení i v budoucnu, tak se podívejte po větším rozměru.
Nikdy nevíte, co budete převážet.
Je lepší mít malého ptáka ve velké přenosce, než opačně .
A jeden typ. Ptákům dejte při přepravě do prřenosky kousek jablka a klas senegalského prosa.

Dobrý den, nemyslím že je lepší větší rozměr , ptáci se zbytečně tlučou a určitě bych jim nic nedával hodinu vydrží, nejsou to krávy aby museli pořad žrat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík