Zdravím. Měl bych dotaz. Vy co máte voliéry z hliníkových profilů, používali jste někdo na venkovní voliéru rozměr aspoň 1m šířka, 3 m délka a 2 m výška profile 1,5 x1, 5 tl. 1mm? Neberu na nějakou malou klec, tam by to stačilo, ale aspoň na takovou jak píšu? Já co mám tak mám z profilu 2x2. Nejsem si jistý jakou to má stabilitu z těch menších, ale vychází to o dost míň, tak se radši ptám jestli s tím máte někdo zkušenost. Voliéra by nebyla k ničemu přikotvená, jen k podlaze. Díky
vendel
napsal(a):
Mám voliery z profilu 20x20mm a dvířka jsem dělal z 15x15 a i na ne je to hrachovina. Nedokážu si z toho 3metrovou voliera predstavit.
Tak nějak jsem si to myslel taky, proto jsem se radši zeptal jestli to někdo má ať neudělám kvůli 2.000 nějakou blbost. Já to mám právě taky z 20x20. Ikdyž musím říct, že když jsem to poprvé dělal z těchto profilů a složil jsem jen konstrukci bez pletiva, a viděl jsem jak je to vratké tak jsem se bouchal do hlavy co jsem to koupil, ale jak jsem to potáhl pletivem tak paráda,ani se to nehne. Mockrát díky .