Můj první odchov Kakadu růžových

Kakadu růžový
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2022 19:45
kakapo2

XXX.XXX.13.27

https://www.youtube.com/watch?v=sY6-_eI6hXk

Když už sem si dal tu práci to natočit a sestříhat,tak se podělím i tu.

26.6.2022 20:40
roman bucan

XXX.XXX.131.68

To je paráda,, já asi letos bez odchovu koupil jsem v loni 6 letý pár a hned zasedli vychovali mladé, letos mi stále vejce likvidovali. Stále lezou do budky ale už nevěřím že zasednou, chci se zeptat jakou mají podestýlku v budkách, koukal jsem že tam máte větvičky

26.6.2022 21:35
kakapo2

XXX.XXX.72.236

roman bucan napsal(a):
To je paráda,, já asi letos bez odchovu koupil jsem v loni 6 letý pár a hned zasedli vychovali mladé, letos mi stále vejce likvidovali. Stále lezou do budky ale už nevěřím že zasednou, chci se zeptat jakou mají podestýlku v budkách, koukal jsem že tam máte větvičky

Ty větvičky si tam nanosili samy...Já sem jim tam dal hobliny a rašelinu...Moje dvě páry mladé měly a další dvě vejce rozbili tak jako vám..Všechny páry jsou mladé...3 a 4 roky.

6.7.2022 05:54
kakapo2

XXX.XXX.72.236

Omlouvam se za smazane video a pridavam novy odkaz.Stare video se v jednom miste seklo,tak jsem to udelal zvova.

https://www.youtube.com/watch?v=p9q2Hs45RF8&t=137s

MAX9

19.7.2022 12:19
MAX9

XXX.XXX.147.212

Můžu se zeptat kde je zimujete, při jaké teplotě?

19.7.2022 12:54
kakapo2

XXX.XXX.72.236

MAX9 napsal(a):
Můžu se zeptat kde je zimujete, při jaké teplotě?

Normalne venku,jen jim ze zarizeni pomoci Lexanu udelam temer uzavrenou volieru...Mam 4 pary zadny problem...

15.3.2023 19:18
kakapo2

XXX.XXX.175.86

https://youtu.be/4cIzAgorBwM

Video jen tak pro potěšení... začíná jaro, začíná čas naklíčeného zrní

16.3.2023 07:43
roman bucan

XXX.XXX.97.198

Dobry den ,
jestli se mohu zeptat jakeho složéni máte smés na klíčeni, jestli si mícháte sám nebo kupujete přímo nakličovací. Děkuji za
radu

16.3.2023 13:57
kakapo2

XXX.XXX.22.27

roman bucan napsal(a):
Dobry den ,
jestli se mohu zeptat jakeho složéni máte smés na klíčeni, jestli si mícháte sám nebo kupujete přímo nakličovací. Děkuji za
radu

Smes si micham sam.Ctvrtina slunecnice,ctvrtina kardi,a druha polovina je smes paddy ryze,hrach,peluska,kukurice zluta,kukurice cervena,čirok bili,čirok cerveny,psenice,pohanka..pred podanim lehce poprasim roboranem a protrepu trochu

16.3.2023 15:06
vidle

XXX.XXX.112.12

Dobrý den, můžu se zeptat jakým roboranem?

16.3.2023 17:32
kakapo2

XXX.XXX.175.86

vidle napsal(a):
Dobrý den, můžu se zeptat jakým roboranem?

Roboran pro exoty .dostupný na každé burze

17.3.2023 19:01
Ka-ka

XXX.XXX.248.165

Zdravím Vás,
mám sestavený pár kakadů ružový, mladí ptáci, mají se k sobě a možná už by letos mohli překvapit..

Na výběr mají 2 budky - 1 kmenová a druhá klasická do šikma. Vypadá to, že si vybrali tu kmenovou, protože u ní okusují vletový otvor a hází do ní kůru, kterou okusují...

na dně je vrstva hoblin, četl jsem, že někdo přidává rašelinu, někdo štěpku, můžete mi prosím poradit co je z vašeho pohledu - zkušeností optimální ?

vím, že rozhodnutí je na mě, ale každé info se hodí... a já jim budu moc připravit ok podmínky, letos by to bylo překvapení, ale příští rok by to mělo klapnout.. :-))

kaka

17.3.2023 20:25
kakapo2

XXX.XXX.70.143

Ka-ka napsal(a):
Zdravím Vás,
mám sestavený pár kakadů ružový, mladí ptáci, mají se k sobě a možná už by letos mohli překvapit..

Na výběr mají 2 budky - 1 kmenová a druhá klasická do šikma. Vypadá to, že si vybrali tu kmenovou, protože u ní okusují vletový otvor a hází do ní kůru, kterou okusují...

na dně je vrstva hoblin, četl jsem, že někdo přidává rašelinu, někdo štěpku, můžete mi prosím poradit co je z vašeho pohledu - zkušeností optimální ?

vím, že rozhodnutí je na mě, ale každé info se hodí... a já jim budu moc připravit ok podmínky, letos by to bylo překvapení, ale příští rok by to mělo klapnout.. :-))

kaka

Já dávám všem do budek směs hoblin s rašelinou. ,Ta drží vlhkost.. když už jsou mladé v budce,tak už jen hobliny bez rašeliny...jednou při výměně podestýlky.....ale oni si tam nanosi co chtějí...třeba i kameny....takže jin na jaře bdsvam rodné větví..třeba vrbových...nosí si taky vše do budky...

17.3.2023 20:57
Ka-ka

XXX.XXX.248.165

děkuji...
rozumím, jen prosím jaký máte cca podíl rašeliny a hoblin ? objemově ?

děkuji a ať se daří..

kaka

18.3.2023 08:29
kakapo2

XXX.XXX.22.27

Ka-ka napsal(a):
děkuji...
rozumím, jen prosím jaký máte cca podíl rašeliny a hoblin ? objemově ?

děkuji a ať se daří..

kaka

Tak nějak od oka....cca 2:1... míň rašeliny

Přidejte reakci

Přidat smajlík