Rejlacek

XXX.XXX.56.93
Jaká byla burza. Za kolik brali do výkupu. Anduly
Pepa123
napsal(a):
A jaká , tedy kde?
andulka..hovorím za Nitru rano 5h -2eu, 7h.-1eu, o 8h nebrali..ceny ako u vykupe inak fronty na stoloch vystava alexandro,rozely nepredajne...o 9h to vsetko odchadzalo neda sa to prirovnať vobec pred Covidom mnoho ludí končí s chovom proso 60€meter,slnecnica 110€ meter a ekonomika nepustí s pozdravom peter
Rejlacek

XXX.XXX.56.93
Burza Týniště
Týniště z doslechu. Žebříčky nebraly , andulky 20 až 30 Kč a někteří nebraly pro množiće Vejvara 😀, korela 150 až 200 , zpěváci 200 až 300 . Dál nevím . Burza celkem dobrá nabídka velká oproti minulé. Co mně dostalo : hledal jsem určitou mutací zpěváka na burze 5 kusů bohužel vše 0.1 . Jdu k autu a u výkupáka 3ks co jsem hledal 1.0 . Nechápu proč to nedají chlapy na stůl. Teď lituji že jsem se s ním nedohod . Ale věřím že seženu přímo od chovatele.
Pepa123
napsal(a):
Týniště z doslechu. Žebříčky nebraly , andulky 20 až 30 Kč a někteří nebraly pro množiće Vejvara 😀, korela 150 až 200 , zpěváci 200 až 300 . Dál nevím . Burza celkem dobrá nabídka velká oproti minulé. Co mně dostalo : hledal jsem určitou mutací zpěváka na burze 5 kusů bohužel vše 0.1 . Jdu k autu a u výkupáka 3ks co jsem hledal 1.0 . Nechápu proč to nedají chlapy na stůl. Teď lituji že jsem se s ním nedohod . Ale věřím že seženu přímo od chovatele.
jaké zpěváky jste sháněl?
Leona76
napsal(a):
jaké zpěváky jste sháněl?
Rubino nebo Rubino Orange. Loni mi padla samička rubínka pořídil jsem novou ale bohužel sameček ji letos ani nepustil k budce a byl k ní agresivní. Takže scháním na příští rok nového. Bohužel nemůžu sehnat. Občas je tu nabídka ale pro mně dost daleko , jsem okres Rychnov nad Kněžnou. Jeden inzerát jsem propásl pán už bohužel neměl.
Honza..

XXX.XXX.182.17
Žádná sláva rozely pestré 300 Kč mnichy zelené 600 Kč modré 700 Kč lutino nebral vůbec. Andulka 50 Kč
Pepa123
napsal(a):
Rubino nebo Rubino Orange. Loni mi padla samička rubínka pořídil jsem novou ale bohužel sameček ji letos ani nepustil k budce a byl k ní agresivní. Takže scháním na příští rok nového. Bohužel nemůžu sehnat. Občas je tu nabídka ale pro mně dost daleko , jsem okres Rychnov nad Kněžnou. Jeden inzerát jsem propásl pán už bohužel neměl.
ty byly ted hodně v Kroměříži :( a pak vím, že chová pán ve Středočeském kraji hodně mutací je to už daleko to chápu
Pepa123
napsal(a):
Zdravím. Mám letošní kroužkované oranž rubino 2x 1,0 a 1x 0,1. jsem z okresu Rychnov nad Kněžnou. tel.722307786.