cik
napsal(a):
Můžete prosím někdo vložit fotografii kombinace pastelové rubino a skořicivé rubino?Nebo stačí odkaz na www stránky.Díky Cik.
Ahoj ,tohle už jsem taky skoušel, nikdo ti nic neukáže ,nevim jestli to je tajný , skoušim pastel.rubino ale jsou akorát světlejši na zádech . Ukážuti 1.0 rubino po kterým jdou červenopastelovi 1.0 je s 0.1 čer.skoř.pastel
rozelky
napsal(a):
Ahoj ,tohle už jsem taky skoušel, nikdo ti nic neukáže ,nevim jestli to je tajný , skoušim pastel.rubino ale jsou akorát světlejši na zádech . Ukážuti 1.0 rubino po kterým jdou červenopastelovi 1.0 je s 0.1 čer.skoř.pastel
tady je samec
macin
napsal(a):
tak tady je skořicové rubino:)
Podle čeho soudíte že je to skořicové rubino? Přidám fotku chovného
samce pro porovnání.
jarky
napsal(a):
Ještě jsem chtěl dodat, že mladé po tomto samci jsou čisté rubino,
ale po přepeření někteří takto ztmavnou, což byl případ i tohoto samce.
Ta samice je po skořicovém lutinu, samce jsem dokoupil u známého.Pokud mladé po tom vašem samci jsou skořicové , měli by to být a podle genetiky i jsou pouze samice, samci budou čisté rubino štěpitelné do skořic.Teda pokud samice není taky skořicové rubino.A skořice u těchto rozel postupem času více tmavne, jako můj pětiletý skořicový lutino samec(štěpí do červených), který je na zádech ž téměř černý:) S pozdravem a přáním úspěšného chovu Jirka
PS: To je ten samec lutino:)
macin
napsal(a):
Ta samice je po skořicovém lutinu, samce jsem dokoupil u známého.Pokud mladé po tom vašem samci jsou skořicové , měli by to být a podle genetiky i jsou pouze samice, samci budou čisté rubino štěpitelné do skořic.Teda pokud samice není taky skořicové rubino.A skořice u těchto rozel postupem času více tmavne, jako můj pětiletý skořicový lutino samec(štěpí do červených), který je na zádech ž téměř černý:) S pozdravem a přáním úspěšného chovu Jirka
PS: To je ten samec lutino:)
JO A TAK TO ZAČÍNÁ PAK JSOU PĚKNÍ
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím všechny. Nalezl jsem tohle nostalgické vlákno o rozelách. Chci se zeptat zda někdo z vás takové rozely dnes ješte chová? Například skořicové rubino? Máte li foto vložte jej sem prosím.