Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2006 16:19

Můžete prosím někdo vložit fotografii kombinace pastelové rubino a skořicivé rubino?Nebo stačí odkaz na www stránky.Díky Cik.

3.10.2006 20:21

cik napsal(a):
Můžete prosím někdo vložit fotografii kombinace pastelové rubino a skořicivé rubino?Nebo stačí odkaz na www stránky.Díky Cik.

Ahoj ,tohle už jsem taky skoušel, nikdo ti nic neukáže ,nevim jestli to je tajný , skoušim pastel.rubino ale jsou akorát světlejši na zádech . Ukážuti 1.0 rubino po kterým jdou červenopastelovi 1.0 je s 0.1 čer.skoř.pastel

3.10.2006 20:27

rozelky napsal(a):
Ahoj ,tohle už jsem taky skoušel, nikdo ti nic neukáže ,nevim jestli to je tajný , skoušim pastel.rubino ale jsou akorát světlejši na zádech . Ukážuti 1.0 rubino po kterým jdou červenopastelovi 1.0 je s 0.1 čer.skoř.pastel

tady je samec

4.10.2006 07:00

rozelky napsal(a):
tady je samec

tak tady je skořicové rubino:)

4.10.2006 20:14

macin napsal(a):
tak tady je skořicové rubino:)

Podle čeho soudíte že je to skořicové rubino? Přidám fotku chovného
samce pro porovnání.

4.10.2006 20:19

jarky napsal(a):
Podle čeho soudíte že je to skořicové rubino? Přidám fotku chovného
samce pro porovnání.

Ještě jsem chtěl dodat, že mladé po tomto samci jsou čisté rubino,
ale po přepeření někteří takto ztmavnou, což byl případ i tohoto samce.

4.10.2006 20:30

jarky napsal(a):

Máte všichni opravdu pěkné rosely

5.10.2006 09:23

jarky napsal(a):

Ta samice je po skořicovém lutinu, samce jsem dokoupil u známého.Pokud mladé po tom vašem samci jsou skořicové , měli by to být a podle genetiky i jsou pouze samice, samci budou čisté rubino štěpitelné do skořic.Teda pokud samice není taky skořicové rubino.A skořice u těchto rozel postupem času více tmavne, jako můj pětiletý skořicový lutino samec(štěpí do červených), který je na zádech ž téměř černý:) S pozdravem a přáním úspěšného chovu Jirka

PS: To je ten samec lutino:)

7.10.2006 21:45

macin napsal(a):
Ta samice je po skořicovém lutinu, samce jsem dokoupil u známého.Pokud mladé po tom vašem samci jsou skořicové , měli by to být a podle genetiky i jsou pouze samice, samci budou čisté rubino štěpitelné do skořic.Teda pokud samice není taky skořicové rubino.A skořice u těchto rozel postupem času více tmavne, jako můj pětiletý skořicový lutino samec(štěpí do červených), který je na zádech ž téměř černý:) S pozdravem a přáním úspěšného chovu Jirka

PS: To je ten samec lutino:)

JO A TAK TO ZAČÍNÁ PAK JSOU PĚKNÍ

7.10.2006 21:46

jarin napsal(a):
JO A TAK TO ZAČÍNÁ PAK JSOU PĚKNÍ

I TACÍ

7.10.2006 21:48

jarin napsal(a):
A JEŠTĚ

A STÁLE JÁ

7.10.2006 21:49

jarin napsal(a):
A STÁLE JÁ

A JEŠTĚ NĚCO

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.7.2017 11:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím všechny. Nalezl jsem tohle nostalgické vlákno o rozelách. Chci se zeptat zda někdo z vás takové rozely dnes ješte chová? Například skořicové rubino? Máte li foto vložte jej sem prosím.

4.7.2017 21:26
jardda

XXX.XXX.129.198

Opravdu nádhera takové jsem neviděl ani venku. Klobouk dolů. JP.

5.7.2017 08:10
judaass

XXX.XXX.103.33

jardda napsal(a):
Opravdu nádhera takové jsem neviděl ani venku. Klobouk dolů. JP.

Děkuji za uznání, od Vás si toho vážím. Bohužel letos mám od 2 párů pouze 3 mladé.. Jeden pár měl 7 oplozenej a samička z toho z neznámých důvodů slezla a druhej má ty 3 mladý.

5.7.2017 11:13
Alexandra2008

XXX.XXX.234.31

judaass napsal(a):
Děkuji za uznání, od Vás si toho vážím. Bohužel letos mám od 2 párů pouze 3 mladé.. Jeden pár měl 7 oplozenej a samička z toho z neznámých důvodů slezla a druhej má ty 3 mladý.

Mate aj nieco na predaj mal by zaujem o samceka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík