jirkaa
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych vám velice pochválit Vaše voliéry. A rád bych se Vás zeptal jaké to jsou rozměry a kolik taková výstavba orientačně stojí.
Děkuji
Dobrý deň. Pripájam sa tiež k pochvale vašej voliery. niečo podobné staviam aj ja . Mám to už zastrešené bohužiaľ ešte nemam fotky. Prikladám aspoň niečo.
marian25
napsal(a):
Dobrý deň. Pripájam sa tiež k pochvale vašej voliery. niečo podobné staviam aj ja . Mám to už zastrešené bohužiaľ ešte nemam fotky. Prikladám aspoň niečo.
Výstavba mého skromějšího zařízení pro neofemy
eddie
napsal(a):
Výstavba mého skromějšího zařízení pro neofemy
Pohled zvenku
dannys
napsal(a):
Zdravím pánové, když se tak dívám na ty hrady které tady prezentujete, můžete mi prosí napsat na jaký druh stavby máte projekt a stavební povolení, jestli to není tajné. Nějak nenacházím pochopení u místního stavebního úřadu. Za odpověď děkuji. /danny/
Záleží na tom jaký máš pozemek,pokud bude tvoje stavba na hranici se sousedním pozemkem,měl bys mít písemné povolení od sousedů že s tím souhlasí.Moje stavba je na pozemku který je za zídkou města a podal jsem na úřad jen ohlašovací žádost ke stavbě zídky oddělující pozemky od sebe.Proběhlo to bez problémů,dnes nemusíš už mít stavební povolení,mám také štěstí že nesousedí se sousedy,protože s těmi bych se určitě nedomluvil protože jsou slušně řečeno problémoví.
eddie
napsal(a):
Záleží na tom jaký máš pozemek,pokud bude tvoje stavba na hranici se sousedním pozemkem,měl bys mít písemné povolení od sousedů že s tím souhlasí.Moje stavba je na pozemku který je za zídkou města a podal jsem na úřad jen ohlašovací žádost ke stavbě zídky oddělující pozemky od sebe.Proběhlo to bez problémů,dnes nemusíš už mít stavební povolení,mám také štěstí že nesousedí se sousedy,protože s těmi bych se určitě nedomluvil protože jsou slušně řečeno problémoví.
Pozemek je můj