tyna
napsal(a):
Každý přidejte fotky svých papoušků. A pochlubte se např: Velikostí vaší voliéry, kolik máte papoušků, jak dlouho je chováte atd.
Tuhle volierku jsem pouzival pres leto na 3 mesíce pro Amadiny Gouldové, ptáci se v ní bezvadně prolétavají .A to ukvalitnilo jejich barevné opereni.Letos v červenci mě bohužel navštívila KUNA s mládaty a přes všechna zabezpečení voliery se podhrabala 30 cm pod volieru a dostala se tam,celá má chovná skupina AG byla tatam:( Ani se mi raději nechce vzpominat!JE to k VZTEKU!Nikomu bych nic podobneho nepřál. Bohužel momentálně mam volieru prazdnou:( Voliera 6x2x2 m . Mnoho chovatelských uspechu,chovu zdar ! P:S:Dávejte na to pozor! Stalo se mi to na zahradě v centru mesta!Kde bych kunu ani necekal.
souky
napsal(a):
Tuhle volierku jsem pouzival pres leto na 3 mesíce pro Amadiny Gouldové, ptáci se v ní bezvadně prolétavají .A to ukvalitnilo jejich barevné opereni.Letos v červenci mě bohužel navštívila KUNA s mládaty a přes všechna zabezpečení voliery se podhrabala 30 cm pod volieru a dostala se tam,celá má chovná skupina AG byla tatam:( Ani se mi raději nechce vzpominat!JE to k VZTEKU!Nikomu bych nic podobneho nepřál. Bohužel momentálně mam volieru prazdnou:( Voliera 6x2x2 m . Mnoho chovatelských uspechu,chovu zdar ! P:S:Dávejte na to pozor! Stalo se mi to na zahradě v centru mesta!Kde bych kunu ani necekal.
To je mi moc líto, koupíš si ještě nějaké papoušky?
tyna
napsal(a):
To je mi moc líto, koupíš si ještě nějaké papoušky?
Momentálně jsem na VŠ 350 km od svého domova,bydlím tu u přitelkyne ta ma Senegalce.Docela uvažuji že bych pořidil senegalce.Jinak určitě budu pokračovat jen co dostuduji.Tady není kam papoušky ubytovat.Jinak jsem z toho hrozne rozhozenej kdyz od 9 let chovam exotické ptactvo a tedka nemam vubec nic.Je to divnej pocit,nemit komu dojit vycistit,nakrmit...nezvyk...SMUTNEJ:(
anděla

bpavel
napsal(a):
senegalci
ahoj to jsou moji pásovníci dlouhoocasý červenozobí Zobáček a Zobinka
anděla

tyna
napsal(a):
Ahoj, tak dneska sem si koupila svoji prvního papouška - andulku. Je šedá se žlutou hlavou.
a máš digitál????? já mám taky 4 andulky a zajímají mě i ty jiných lidí