haryk
napsal(a):
Dobrý den! Prosím o fotky různých mutací škrabošáků, především violetty 1f a 2f.Je poznat rozdíl pouhým pohledem? Děkuji za fotky i za informace.
Par violet 2F
bpavel
napsal(a):
Pár: 1,0 kobalt, 0,1vuiolet 1F
ahoj tady jsou moji škraboškáci 1f i 2f ale co je samec a co samice to fakt nevím kdyby to někdo poznal budu rád.Je tu i 1 kobalt
aros1
napsal(a):
ahoj tady jsou moji škraboškáci 1f i 2f ale co je samec a co samice to fakt nevím kdyby to někdo poznal budu rád.Je tu i 1 kobalt
a tady ještě jedna
aros1
napsal(a):
Moc děkuji,a myslíte že tam jsou dva páry?Kterého modrého myslíte toho světlého že je samice? děkuji
Tady je albíno se štěpákem na lutino
cicinka
napsal(a):
Pro Nobilis: Jsou moc pěkní.Na kolik přijde mladé 2F?
Pozry na nemoderce
http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/ vypis.php?r=4&thema=483643
nobilis
napsal(a):
Pozry na nemoderce
http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/ vypis.php?r=4&thema=483643
Dobrý den! Je tahle moje 1f violeta s tmavým faktorem nebo není?Díky
bartrand
napsal(a):
ja bych rekl ze tam ten tmavy faktor bude ;)
Díky. A když jsou takhle spolu, je poznat, kteří jsou modré 2f violety a kteří tmavomodré 1f violety?Chtěla bych si vypočítat, jaký od nich očekávat odchov..
cicinka
napsal(a):
Díky. A když jsou takhle spolu, je poznat, kteří jsou modré 2f violety a kteří tmavomodré 1f violety?Chtěla bych si vypočítat, jaký od nich očekávat odchov..
Takhle vypadají bez blesku..
cicinka
napsal(a):
Takhle vypadají bez blesku..
Dobrý den!Tak už se mi mladí po violetách vybarvili.Co říkáte na tohle mládě, je to 2f violeta? Rodiči jsou oba 1f,ale mládě je proti nim o dost tmavší.
cicinka
napsal(a):
Dobrý den!Tak už se mi mladí po violetách vybarvili.Co říkáte na tohle mládě, je to 2f violeta? Rodiči jsou oba 1f,ale mládě je proti nim o dost tmavší.
Znovu totéž mládě..
cicinka
napsal(a):
Znovu totéž mládě..
A naposled, tentokrát bez blesku..
haryk
napsal(a):
Dobrý den! Prosím o fotky různých mutací škrabošáků, především violetty 1f a 2f.Je poznat rozdíl pouhým pohledem? Děkuji za fotky i za informace.
dom. straka violet
haryk
napsal(a):
dom.straka violet