Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2007 09:28

Stále marně shánim mládě aymary k ochočení, nevypadá to nadějně, tak zatím alespoň připravuji klec a doplňuji informace. Nějak jsem se zatím nedočetla, jestli taky aymarky využívají závěsnou koupelničku, andulky v ní byly několikrát denně...

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2007 09:56

siesta napsal(a):
Stále marně shánim mládě aymary k ochočení, nevypadá to nadějně, tak zatím alespoň připravuji klec a doplňuji informace. Nějak jsem se zatím nedočetla, jestli taky aymarky využívají závěsnou koupelničku, andulky v ní byly několikrát denně...

Já tady ještě tři mladý mám, odkud jsi? Koupat jsem je neviděl, tak jestli ano, tak zřejmě málo. Samozřejmě záleží na každém jedinci, jestli se mu koupání líbí nebo ne.

27.7.2007 10:01

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já tady ještě tři mladý mám, odkud jsi? Koupat jsem je neviděl, tak jestli ano, tak zřejmě málo. Samozřejmě záleží na každém jedinci, jestli se mu koupání líbí nebo ne.

Jsem z Plzně

27.7.2007 10:13

siesta napsal(a):
Jsem z Plzně

Nó, tak to je trochu z ruky. Bohužel, ale vydrž, oni odchovy ještě na prodej budou

27.7.2007 10:23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nó, tak to je trochu z ruky. Bohužel, ale vydrž, oni odchovy ještě na prodej budou

Stále doufám, zadala jsem si inzeráty, ale spousta lidí asi neumí číst. Píšu, že chci mládě aymary na ochočení a včera mi volal pán, že prodává rozelu pestrou a že je lepší, než aymara atd....Kdyby nabízel andulku, to bych ještě pochopila, tam se dá o nějaké podobnosti mluvit, ale rozela??? A esemeskou mi přišla nabídka papouška alexandřího, dva roky starého a moooooc hodného. Když je tak hodný, proč ho nabízí i s klecí ???

27.7.2007 13:21

siesta napsal(a):

Zkuste kontaktovat pana Smrcka. Stranky nejsou aktualizovany, ale treba jeste chova.
http://aymary.wz.cz/index.htm

28.7.2007 13:10

strnecka napsal(a):
Zkuste kontaktovat pana Smrcka. Stranky nejsou aktualizovany, ale treba jeste chova.
http://aymary.wz.cz/index.htm

sice neumim nemecky ani fň,ale je tu aji dost fotek tak třeba vám to bude k nečemu dobré... http://www.katharinasittiche. de/forum/viewtopic.php?t=1085 (před de mezera).

30.7.2007 10:31

siesta napsal(a):

Aymary se koupou, ale mají svůj vlastní "styl". Chovám je ve voliérách, kde mají velkou kulatou misku s vodou. Chodí po okraji té misky všichni dokola a "vytírají" hlavou kapky. Když už je to suché, tak to zkouší na druhou stranu. Potom roztáhnou křídla smočí je do vody, zůstanou v takové poloze nějakou dobu, pak zase druhé. Občas, jak jsou nakloněni, tak do té misky spadnou. Takže, mé aymary se normálně nekoupou, ale když mám ochočené mladé, tak ho dávám pod tekoucí vodu a ono roztahuje křídla a močí se. Nebo stříkám přes rozprašovač (ale mimo klec a jenom ochočené, ne hnízdící).
Odkud jste? Rovněž dokrmuji a ochočuji mladé aymarky. Tady je má e-adresa: http://www.exoti.websnadno.cz/

4.8.2007 14:37

exoti napsal(a):
Aymary se koupou, ale mají svůj vlastní "styl". Chovám je ve voliérách, kde mají velkou kulatou misku s vodou. Chodí po okraji té misky všichni dokola a "vytírají" hlavou kapky. Když už je to suché, tak to zkouší na druhou stranu. Potom roztáhnou křídla smočí je do vody, zůstanou v takové poloze nějakou dobu, pak zase druhé. Občas, jak jsou nakloněni, tak do té misky spadnou. Takže, mé aymary se normálně nekoupou, ale když mám ochočené mladé, tak ho dávám pod tekoucí vodu a ono roztahuje křídla a močí se. Nebo stříkám přes rozprašovač (ale mimo klec a jenom ochočené, ne hnízdící).
Odkud jste? Rovněž dokrmuji a ochočuji mladé aymarky. Tady je má e-adresa: http://www.exoti.websnadno.cz/

Zdravím. Mě se koupou,jen některé. Záleží,co se naučili v mládí. Třeba staří-rodiče do vody nevlezou,ale mladí po vylétnutí vše zkomají a přitom narazí na koupelničku a pak se vrací a koupou se. Nejsou to ale žádné kachny,jako třeba kanárci.

6.8.2007 13:21

siesta napsal(a):

Mam prave dva tyden po vyleteni z budky, pohlavi zatim nevim, barva je zelena a svetle modra. Bydlim u Pribrami.

7.8.2007 12:33

siesta napsal(a):

Dobrý den,
pokud mohu přidat svou radu, tak já mám také velké hejno aymarek a mohu říct, že milují rosení. Rosila jsem je celou zimu ve voliérach a ony se pokaždé pověsí hlavou dolů a třepou křídelky a křičí. Mám také jednu ochočenou příšerku a ta také miluje rosení a má poté nádherně sametové peříčka. Někdo mi poradil, že rosení aymarky potřebují a že je velice dobré pro jejich zdravý růst peříček. Ted když jsou aymarky venku tak mi narozdíl od andulek do koupatka nevlezou, musim je stříkat z hadice a když prší, tak to je venku teda pěkně plno. Stavíme pro ně novou voliéru a tam už máme v planu automatické rosení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík