Tak konečně posílám pár fotek, které jsem slíbil na nemoderované diskusi již před týdnem. Je to tam pod stejnojmenným nadpisem.
saltator
napsal(a):
Tak konečně posílám pár fotek, které jsem slíbil na nemoderované diskusi již před týdnem. Je to tam pod stejnojmenným nadpisem.
obrázek 2.
saltator
napsal(a):
Obávám se,že o mutaci nepůjde.Když se podíváte na mladé slámky,penanty,adelajdy a žlutobřiché,najdete tam určité znaky,které jsou si podobné.Ve vašem případě asi některý z rodičů není úplně "čistý"-samozřejmě tím myslím r.žlutobřiché!Tyhle problémy,by patrně mohl objasnit některý chovatel kanárů-mezidruhové křížení kvůli barvě a velikosti.Ať už je to ale jakkoliv,mládě bych si nechal a čekal na jeho přepeření,co z něj vyleze.
saltator
napsal(a):
Co si o tom myslíte ?
Dobrý den, barevně se jedná o velmi zajímavou variantu. Není v této fázi ani tak důležité, jestli se jedná o pozůstatky mezidruhového křížení, myslím si, že ano, důležité je, jak bude vypadat po přepeření a jestli bude možné zpětně tuto barvu upevnit. To znamená, napářit na čistou žlutobřichou, odchovat štěpiotelné ptáky a následně z nich odchovat tuto barvu zpětně. Čeká vás spousta práce.