tretina
napsal(a):
Dobrý den chovatelé papousku chci vás požádat jestli by jste sem nemohli vkládat fotky aymar a alexandru vsem předem děkuji
fotky aymar naleznete také na www.aymara.wgz.cz .Přeji pěkný den.
tretina
napsal(a):
Dobrý den chovatelé papousku chci vás požádat jestli by jste sem nemohli vkládat fotky aymar a alexandru vsem předem děkuji
Možná jako zajímavost jedna z posledních mutací- lacewing
tretina
napsal(a):
Aymary+neofémka
forpus
napsal(a):
Možná jako zajímavost jedna z posledních mutací- lacewing
Zdravím hlavně pana Smrčka,chtěl jsem se zeptat podle čeho soudí,že se jedná o novou mutaci a o konkrétně lacewing. Na Vaší fotce je kombinace buď skořicová+tmavozelená,nebo edged+tmavozelená. Lacewing se vždycky u všech druhů nazývala kombinace skořicové+pastelový modrý. Podle mého je lacewing toto.
problemovypapuch
napsal(a):
Zdravím hlavně pana Smrčka,chtěl jsem se zeptat podle čeho soudí,že se jedná o novou mutaci a o konkrétně lacewing. Na Vaší fotce je kombinace buď skořicová+tmavozelená,nebo edged+tmavozelená. Lacewing se vždycky u všech druhů nazývala kombinace skořicové+pastelový modrý. Podle mého je lacewing toto.
bez urazky ale je hezci nez ta vase, ale ta vase je taky hezka a kolik asi stoji dekuji
Neregistrovaný uživatel

problemovypapuch
napsal(a):
Dobrý den, lacewing je podle mne na obou obrázcích. S lacewingy nemám osobní zkušenosti, nikdy jsem nechoval ty druhy, kde se vyskytují, a tudíž mi možná trochu uniká genetika. Ale pokud vím, tak lacewing je skořicové lutino, nikoliv kombinace skořice a modré jak uvádíte vy.
Obě fotografie spojují tmavá (krajkovaná = lacewing) křídla a také to, že jejich chovatelé je jako lacewing uvádějí. Letos ve Zwolle jistý chovatel prodával tři "lacewingy" ve zbarvení, které jsem přiložil ke své poznámce. Jedince, jehož obrázek jste přiložil vy a který mám také na svých webovkách (toho ptáka jsem osobně viděl u chovatele v Belgii, kde jsem kupoval první edgedy), je dle mého mínění pták kombinace edged x pastelový modrý x lutino. Zatímco na druhé fotce kombinace lutino x edged. Pokud se mýlím, díky za vysvětlení. M. Smrček
tretina
napsal(a):
můj nový pár
satelit
napsal(a):
alexandr velký
celá má skupinka pohromadě....ve venkovní voliéře...