Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2007 14:49

Dobrý den chovatelé papousku chci vás požádat jestli by jste sem nemohli vkládat fotky aymar a alexandru vsem předem děkuji

29.2.2008 14:04

tretina napsal(a):
Dobrý den chovatelé papousku chci vás požádat jestli by jste sem nemohli vkládat fotky aymar a alexandru vsem předem děkuji

dejte sem prosim nejake fotky i jinych papousku

29.2.2008 15:12

tretina napsal(a):
dejte sem prosim nejake fotky i jinych papousku

fotky aymar jsou zde jako samostatne tema

29.2.2008 17:11

tretina napsal(a):

fotky aymar naleznete také na www.aymara.wgz.cz .Přeji pěkný den.

29.2.2008 22:19

tretina napsal(a):

Možná jako zajímavost jedna z posledních mutací- lacewing

29.2.2008 23:27

forpus napsal(a):

Nádherná mutace.Pane smrček psal jsem Vám na mail.Myslím že na aymary@vol....Tak si to prosím, přečtěte a odpovězte.Díky.

1.3.2008 09:11

tretina napsal(a):

Aymary+neofémka

4.3.2008 14:42

forpus napsal(a):

fakt krasa a kolik asi stoji ma ji nekdo jiny v ČR

5.3.2008 12:47

forpus napsal(a):

Zdravím hlavně pana Smrčka,chtěl jsem se zeptat podle čeho soudí,že se jedná o novou mutaci a o konkrétně lacewing. Na Vaší fotce je kombinace buď skořicová+tmavozelená,nebo edged+tmavozelená. Lacewing se vždycky u všech druhů nazývala kombinace skořicové+pastelový modrý. Podle mého je lacewing toto.

5.3.2008 18:55

problemovypapuch napsal(a):
Zdravím hlavně pana Smrčka,chtěl jsem se zeptat podle čeho soudí,že se jedná o novou mutaci a o konkrétně lacewing. Na Vaší fotce je kombinace buď skořicová+tmavozelená,nebo edged+tmavozelená. Lacewing se vždycky u všech druhů nazývala kombinace skořicové+pastelový modrý. Podle mého je lacewing toto.

bez urazky ale je hezci nez ta vase, ale ta vase je taky hezka a kolik asi stoji dekuji

Neregistrovaný uživatel

9.3.2008 17:18
Neregistrovaný uživatel

problemovypapuch napsal(a):

Dobrý den, lacewing je podle mne na obou obrázcích. S lacewingy nemám osobní zkušenosti, nikdy jsem nechoval ty druhy, kde se vyskytují, a tudíž mi možná trochu uniká genetika. Ale pokud vím, tak lacewing je skořicové lutino, nikoliv kombinace skořice a modré jak uvádíte vy.
Obě fotografie spojují tmavá (krajkovaná = lacewing) křídla a také to, že jejich chovatelé je jako lacewing uvádějí. Letos ve Zwolle jistý chovatel prodával tři "lacewingy" ve zbarvení, které jsem přiložil ke své poznámce. Jedince, jehož obrázek jste přiložil vy a který mám také na svých webovkách (toho ptáka jsem osobně viděl u chovatele v Belgii, kde jsem kupoval první edgedy), je dle mého mínění pták kombinace edged x pastelový modrý x lutino. Zatímco na druhé fotce kombinace lutino x edged. Pokud se mýlím, díky za vysvětlení. M. Smrček

16.3.2008 11:25

tretina napsal(a):

můj nový pár

16.3.2008 11:26

richensa napsal(a):
můj nový pár

...

16.3.2008 14:19

satelit napsal(a):
1,0

alexandr čínský

16.3.2008 14:20

satelit napsal(a):
alexandr čínský

alexandr rudohlavý

16.3.2008 14:24

satelit napsal(a):
alexandr rudohlavý

allexandr vousatý

16.3.2008 14:26

satelit napsal(a):
allexandr vousatý

alexandr velký

16.3.2008 15:14

satelit napsal(a):
alexandr velký

celá má skupinka pohromadě....ve venkovní voliéře...

Přidejte reakci

Přidat smajlík