Papoušek horský-nádherný

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2007 17:30

Dobrý den prosím vás o radu kdo ma zkusenost o papouscich nadherných nebo o kourovych tak me prosim poradte kteri jsou lepsi na chov dekuji

12.11.2007 18:26

smehlikj napsal(a):
Dobrý den prosím vás o radu kdo ma zkusenost o papouscich nadherných nebo o kourovych tak me prosim poradte kteri jsou lepsi na chov dekuji

ja nevim nikomu to nebudu vnucovat ale myslim si ze nadherni

12.11.2007 20:26

pisamartin napsal(a):
ja nevim nikomu to nebudu vnucovat ale myslim si ze nadherni

JÁ MÁM KOUŘÁKY,ODCHOVÁVALI UŽ PRVNÍ SEZONU U NÁDHERNÝCH TO JE O NĚCO HORŠÍ SE SLOŽENÍM PARU,JE TO JEN MÁ ZKUŠENOST TAK SNAD MNČ NČKDO ZATO NENAPADNE

12.11.2007 22:20

smehlikj napsal(a):

Dobrý den, když budete mít štěstí při skládání páru, vytvoříte jim optimální podmínky, tak oba druhy mohou být relativně snadno odchovatelné.

12.11.2007 23:59

saroun napsal(a):
Dobrý den, když budete mít štěstí při skládání páru, vytvoříte jim optimální podmínky, tak oba druhy mohou být relativně snadno odchovatelné.

Chovám oba dva druhy a sestavoval jsem horáky 2 roky a nádherné 1 rok.Odchovy-kouřáci 4-5 ks a to samé nádherné.

13.11.2007 06:20

satelit napsal(a):
Chovám oba dva druhy a sestavoval jsem horáky 2 roky a nádherné 1 rok.Odchovy-kouřáci 4-5 ks a to samé nádherné.

u nadheraku sem se jiz nekolikrat setkal u chovatelu ze meli problem slozit par. u kouraku sem se zatim s nicim takovym nesetkal

13.11.2007 08:35

smehlikj napsal(a):

Který je náročnejší-težko říct.Každý papoušek má své nároky.Oba druhy papoušků jsou snášenlivé.A jde jen o to aby se složil harmonizující pár.U papoušků nádherných je složit pár trochu složitější.Ale je to jen na vás co si pořídíte.Hodně štěstí při rozhodování.

Přidejte reakci

Přidat smajlík