Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2008 21:52

prosím vas zde muzete davat foto nebo rady kmenovych budek dekuji

12.1.2008 23:07

cmaidalf napsal(a):
prosím vas zde muzete davat foto nebo rady kmenovych budek dekuji

Podívej na tento odkaz. (vymaž mezery)

https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=46553&r=4&m=4&page=1

13.1.2008 10:44

hicks napsal(a):
Podívej na tento odkaz. (vymaž mezery)

https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=46553&r=4&m=4&page=1

Dobrý den, ja mám budky z preglejky, používala sa na šalovanie.
Rozmer výška 90cm, spodok 40 x 40 cm, otvor je cca 10 cm od vrchnej hrany, na hniezdenie sa vchádza rebríkom z pletiva, kontrolný otvor cca 20 cm od spodu, výška stružlín asi 18 cm, takto mi hniezdili neofémy, speváci, fišeráci, kakariki, alexandriny, i králováci. otvor pre vstup je cca 8 - 10 cm, pre králováky je 10 cm. Môj názor, papagáje sú kludnejšie, a odchovy lepšie, ked majú dostatočne vysokú búdku.

13.1.2008 10:45

sharon napsal(a):
Dobrý den, ja mám budky z preglejky, používala sa na šalovanie.
Rozmer výška 90cm, spodok 40 x 40 cm, otvor je cca 10 cm od vrchnej hrany, na hniezdenie sa vchádza rebríkom z pletiva, kontrolný otvor cca 20 cm od spodu, výška stružlín asi 18 cm, takto mi hniezdili neofémy, speváci, fišeráci, kakariki, alexandriny, i králováci. otvor pre vstup je cca 8 - 10 cm, pre králováky je 10 cm. Môj názor, papagáje sú kludnejšie, a odchovy lepšie, ked majú dostatočne vysokú búdku.

daľší pohlad

13.1.2008 10:47

sharon napsal(a):
daľší pohlad

daľšie

13.1.2008 10:50

sharon napsal(a):
daľšie

daľší pohlad

13.1.2008 11:06

sharon napsal(a):
daľší pohlad

Dobrý ja viem, že tieto čo používam nie sú kmenové, ale choval som žakov asi 7 rokov a mal som kmenové a dal som im túto s preglejky a vybrali si ju, na kmenových som doniesol tolko červotočov a chrobače, že mal som to problém vyničiť.
S pozdravom

13.1.2008 12:43

sharon napsal(a):
Dobrý ja viem, že tieto čo používam nie sú kmenové, ale choval som žakov asi 7 rokov a mal som kmenové a dal som im túto s preglejky a vybrali si ju, na kmenových som doniesol tolko červotočov a chrobače, že mal som to problém vyničiť.
S pozdravom

Dobrý den přikládám foto mých budek které mám vyrobeny ze smrkových prkem sklížených dokulata které jsou navíc daleko lechčí na případnou manipulaci a očistu včetně desifekce.Dříve jsem použil pár budek kmenových které se počase rozeschly tak že popraskaly a dá se říct celé se rozpadly.

13.1.2008 12:47

pepin napsal(a):
Dobrý den přikládám foto mých budek které mám vyrobeny ze smrkových prkem sklížených dokulata které jsou navíc daleko lechčí na případnou manipulaci a očistu včetně desifekce.Dříve jsem použil pár budek kmenových které se počase rozeschly tak že popraskaly a dá se říct celé se rozpadly.

jednotlvý pohled......

13.1.2008 12:48

pepin napsal(a):
jednotlvý pohled......

očista vabkou.....

13.1.2008 15:05

pepin napsal(a):
očista vabkou.....

Dobrý den. Vaše budky jsou překrásné, mohu se zeptat, jaké ptáčky jste v nich už odchoval? A nedají se koupit nepř. na burze v Přerově, popř. jaká je jejich cena? Děkuji za odpověď.

13.1.2008 17:06

zakin700 napsal(a):
Dobrý den. Vaše budky jsou překrásné, mohu se zeptat, jaké ptáčky jste v nich už odchoval? A nedají se koupit nepř. na burze v Přerově, popř. jaká je jejich cena? Děkuji za odpověď.

Pane Zubek nedělejte si legraci jo ????

Přidejte reakci

Přidat smajlík