Nemá zájem,více v příště

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2008 19:07

Dobrý večer,znáte někdo p. Janečka L.co je zač.z Veliny u Holic v č.

4.2.2008 20:49

qwer napsal(a):

p.Janečka L. znám velice dobře. Nechápu pouze Váš dotaz.Pokud máte něco konkrétního, tak to uveďte.

4.2.2008 21:24

rare napsal(a):
p.Janečka L. znám velice dobře. Nechápu pouze Váš dotaz.Pokud máte něco konkrétního, tak to uveďte.

Pokud se neozve do .tak to zveřejním

4.2.2008 21:45

qwer napsal(a):
Pokud se neozve do .tak to zveřejním

Este odporucam ho o tejto informacii osobne, alebo pisomne informovat

4.2.2008 21:57

qwer napsal(a):

Pokud chcete ukrátit čekání a nechcete to tady zveřejňovat, tak mi napište na mail info.zako@seznam.cz a já Vám případné Vaše pochyby vyvrátím, nebo potvrdím.

4.2.2008 22:12

rare napsal(a):
Pokud chcete ukrátit čekání a nechcete to tady zveřejňovat, tak mi napište na mail info.zako@seznam.cz a já Vám případné Vaše pochyby vyvrátím, nebo potvrdím.

Tuto adresu neznám

4.2.2008 22:17

qwer napsal(a):
Tuto adresu neznám

Tuto adresu určitě neznáte, protože nepatří p.Janečkovi. Já Vám pouze nabízím to, že ho znám a pokud se týká obchodních záležitostí, můžu Vám na této adrese zdělit svoje zkušenosti, pokud máte nějaký konkrétní dotaz a nechcete ho tady zveřejňovat. Je jen na Vás, jestli napíšete, nebo ne.

4.2.2008 22:25

rare napsal(a):
Tuto adresu určitě neznáte, protože nepatří p.Janečkovi. Já Vám pouze nabízím to, že ho znám a pokud se týká obchodních záležitostí, můžu Vám na této adrese zdělit svoje zkušenosti, pokud máte nějaký konkrétní dotaz a nechcete ho tady zveřejňovat. Je jen na Vás, jestli napíšete, nebo ne.

Velmi ludsky prijatelna az priatelska vypomoc

4.2.2008 22:28

rare napsal(a):

Dík pčr.

6.2.2008 20:17

qwer napsal(a):
Dík pčr.

Kéž bych já měl vaše problémy to by bylo super... Vše je jak už dobře víte vyřešené.. a vyřešilo by se to i bez tohohle trapného threadu... Samozřejmě že Vaše jméno nezveřejňuju (po Vašem vzoru), chápu že se za něj stydíte.. Příště radši zkuste něco plodnějšího tenhle portál si to 100% zaslouží. S přátelským pozdravem Lukáš Janeček,

Přidejte reakci

Přidat smajlík