zambo22
napsal(a):
Chová někdo tyto amady v Moravskoslezském kraji?
Zdravím Zamba a myslím si, že není třeba představovat " kmotra" Broňu.
Zasílám jeho hnízdo amad Fidžijských cca 6-ti deních.
gazd
napsal(a):
Zdravím Zamba a myslím si, že není třeba představovat " kmotra" Broňu.
Zasílám jeho hnízdo amad Fidžijských cca 6-ti deních.
A to jsou moje dvoudenní. G.Z.
zambo22
napsal(a):
Tak to teda blahopřeji!!!!
Zambo já vím, že jako chovatel neofém, také pokoukáváš po drobotině a mezi Tvé oblíbené patří i forbestky, takže Tě zřejmě potěší zpráva, že se "kmotrovi" Broňovi tito
ptáci opět přemnožili. Jeho fotky nemám a proto Ti zasílám své jednodenní mladé. Někdy se zastav G.Z.
Všem se omlouvám za tyto řádky, které by měli být použity mezi námi nejspíše v e-mailu, ale snad se mi tímto podaří nakopnout chovatele, kteří nás znají a měli by se připojit
k tématu. Takže nic ve zlém pánové a s pozdravem G.Z.
gazd
napsal(a):
Zambo já vím, že jako chovatel neofém, také pokoukáváš po drobotině a mezi Tvé oblíbené patří i forbestky, takže Tě zřejmě potěší zpráva, že se "kmotrovi" Broňovi tito
ptáci opět přemnožili. Jeho fotky nemám a proto Ti zasílám své jednodenní mladé. Někdy se zastav G.Z.
Všem se omlouvám za tyto řádky, které by měli být použity mezi námi nejspíše v e-mailu, ale snad se mi tímto podaří nakopnout chovatele, kteří nás znají a měli by se připojit
Dobrý den.Krásný chovatelský úspěch.Lze tyto amady u nás -ale asi jen na západě sehnat a za kolik?Předpokládám astronomickou částku .A co jiné druhy amad?-bambusky .colorie,forbesky ....(APČ a APT u nás vidět jsou.) Děkuji za odpověď.P.Novák
gazd
napsal(a):
CHOVATELÉ AMAD SPOJTE SE !!!
walker
napsal(a):
a co tak sanci pridat se? neslo by zamluvit nejaky odchov?samozrejme, ze si nemyslim, ze jsem jediny, ale za zeptani nic nedam.
Nevím , zda pomůže, když poprosíme chovatele tohoto druhu na celorepublikové úrovni , aby se ozvali a napsali pár řádků o svých chovech a případných odchovech !
zambo22
napsal(a):
Nevím , zda pomůže, když poprosíme chovatele tohoto druhu na celorepublikové úrovni , aby se ozvali a napsali pár řádků o svých chovech a případných odchovech !
Dobrý den, pane Novák, co se týče cen, tak to je opravdu různé, ale dle mne je
střízlivá cena u fidžijské cca - 6 000,-
colorek cca - 8 500,-
forbest cca - 2 500,-
modrolící cca - 400 ero
a tzv bambusky, tak to opravdu nevím a osobně jsem je viděl jen na fotkách.
Jak vidíte sám, tak chovatelé amad se zde moc nechtějí prezentovat a není to rozhodně
tím, že nejsou na netu. S pozdravem G.Z.
Amada červenouchá /colorka/
gazd
napsal(a):
colorek cca - 8 500,-
forbest cca - 2 500,-
modrolící cca - 400 ero
Jak vidíte sám, tak chovatelé amad se zde moc nechtějí prezentovat a není to rozhodně
Zdravím Vás, pane Svrčku.
Vetšina chovatelů své odchovy amad fidžijských pouze mění a zatím nechtějí moc prodávat a tato tendence je i v zahraničí. Takže i já bych raději uvítal výměnu. Napište mi na e-mail. S pozdravem G.Z.
gazd
napsal(a):
colorek cca - 8 500,-
forbest cca - 2 500,-
modrolící cca - 400 ero
Jestli se nepletu ,tak něco ohledně cen bambusek by mohl vědět p. Svoboda z Č. Lípy. Kontakt na něj nemám.
zambo22
napsal(a):
Všichni dobře víme , že koupit kvalitní amady , je dosti problematické jak u nás , tak venku. Bylo by dobré , aby tady napsalo co možná nejvíc jejich chovatelů ! Spolupráce by určitě nebyla marná. Nemyslíte ?
Dobrý den.Myšlenka o spojení chovatelů amad je dle mne dobrá.Já vlastním APT a chystám se pořizovat další.V časech minulých jsem odchovával APČ,rýžovníky timorské, africké amadiny červenohlavé a páskované, atd. ..Pak jsem si musel z pracovních důvodů dát pauzu .Dnes přišel čas se k chovu vrátit.Doufám,že se chovatelé amad i ostatních astrildovitých pěvců zkontaktují a budeme si vyměňovat odchovy.Skvělá a prospěšná je iniciativa pana Žohy.Doufám,že nezanikne z důvodu nezájmu chovatelů drobotiny.Děkuji za informace o situaci v chovu amad v ČR i v Evropě .Jsou to opravdu nádherní ptáci.Děkuji .MVDr.P.Novák,tel:739 000 292.
p novak
napsal(a):
Dobrý den.Myšlenka o spojení chovatelů amad je dle mne dobrá.Já vlastním APT a chystám se pořizovat další.V časech minulých jsem odchovával APČ,rýžovníky timorské, africké amadiny červenohlavé a páskované, atd. ..Pak jsem si musel z pracovních důvodů dát pauzu .Dnes přišel čas se k chovu vrátit.Doufám,že se chovatelé amad i ostatních astrildovitých pěvců zkontaktují a budeme si vyměňovat odchovy.Skvělá a prospěšná je iniciativa pana Žohy.Doufám,že nezanikne z důvodu nezájmu chovatelů drobotiny.Děkuji za informace o situaci v chovu amad v ČR i v Evropě .Jsou to opravdu nádherní ptáci.Děkuji .MVDr.P.Novák,tel:739 000 292.
Někdy mi připadá , že chovatelé vzácnějších druhů drobotiny " pracují v utajení " ! Myslím si však , že jsou sami proti sobě. Ptáků je žalostně málo a s kým pak budou své odchovy měnit pro změnu krve a podobně ? Drobotina , na rozdíl od papoušků , nežije tak dlouho a čekání na novou krev mnohdy brzdí její zdárný rozvoj!