Ahoj,
potřebovala bych znát váš názor a poradit.Mám 0,1 papouška kouřového rok 05 a chtěla bych jí dopřát samečka a umístit je do celoroční voliery.Do teď byla pouze v domě a tak bych potřebovala vědět,kdy bych jí mohla přesunout ven,aby jí to neublížilo a jestli si vůbec přivykne být celoročně venku.Děkuju za vaše názory Stáňa
stanulka
napsal(a):
Ahoj,
potřebovala bych znát váš názor a poradit.Mám 0,1 papouška kouřového rok 05 a chtěla bych jí dopřát samečka a umístit je do celoroční voliery.Do teď byla pouze v domě a tak bych potřebovala vědět,kdy bych jí mohla přesunout ven,aby jí to neublížilo a jestli si vůbec přivykne být celoročně venku.Děkuju za vaše názory Stáňa
Zdravím, budete muset ještě počkat na teplé počasí a postupovat pomalu,aby neměla zbyteční stres nebo šok! To samé platí při seznamování se samcem! Doporučuji volieru s přístřeškem a neměl by být problém! Zappe
z jarda
napsal(a):
Zdravím, budete muset ještě počkat na teplé počasí a postupovat pomalu,aby neměla zbyteční stres nebo šok! To samé platí při seznamování se samcem! Doporučuji volieru s přístřeškem a neměl by být problém! Zappe
Děkuju za poradu,ale co myslíte tím teplo? Kolik asi tak stupňů? Se seznamováním se samečkem snad problém nebude,je zvyklá,že jí doma prohánějí dva žakové ,tak stejný druh pro ní bude snad úlevou,nebo bych se měla spíš bát o toho samečka?
stanulka
napsal(a):
Ahoj,
Bát se o ně nemusíte,kouřáci jsou jedni z nejklidnějších papoušků co znám.Ven ji dejte až bude trochu stabilnější počasí a v noci nebudou teploty klesat moc blízko nule.Sám bych to tak odhadoval v květnu ale počasí si často dělá co chce takže konejte podle momentální sutuace.