papouch83
napsal(a):
Jak se líbí??Jsou to štěpaci na žlute a stříbrné...
Další........
papouch83
napsal(a):
.........
papouch83
napsal(a):
..............
Dobry den, jo opravdu ma takovy hle flek na krku a trochu zelene křídlo...každy kdo ho viděl tak koukal jako blazen protože to nebylo nikde vidět co vím tak jsou zde v republice 2 ks....To jsou fotky jen některych paru dam sem dnes večer víc pokud bude zajem ....Přeji hezky den
jiribene
napsal(a):
Dobrý den, hezké fotky a moc pěkná kolekce penantů. tenhle modrý má skutečně červený flek na krku nebo je to nějaká chyba ve fotografii?? Můžete případně vložit víc fotek tohoto penanta? Děkuji Jiří Beneš
Tohle by vypadalo na nějaký druh modifikace tzv "půlený" - není to mutace, ale je to určitě zajímavé... Jiří Beneš
jiribene
napsal(a):
Líbí se mi ta 3 fotka - lutino penant. Jak je starý??? Že nemá celou kresbu na zádech... nebo je tom ještě nějaká barva???
je to 06 Rok ta lutina..Zde ten penant jinou nemam
papouch83
napsal(a):
je to 06 Rok ta lutina..Zde ten penant jinou nemam
další.
jardda
napsal(a):
Jako fotomontáž je to dobrý
Zdravim Vás,
podle mne se může jednat o penanta u kterého se červený psittacin mění na oranžový.Viděl jsem v zahraničí,ale už i u nás podobně zbarvené ptáky.Podotýkám že v ani jednom z chovů se nejednalo o křížence s adelaidou.Domnívám se že právě z těchto ptáků budou v budoucnu odchováni penanti kteří budou po právu hodni názvu oranžový.
Přeji ať se daří Pechar
pechar p
napsal(a):
Zdravim Vás,
podle mne se může jednat o penanta u kterého se červený psittacin mění na oranžový.Viděl jsem v zahraničí,ale už i u nás podobně zbarvené ptáky.Podotýkám že v ani jednom z chovů se nejednalo o křížence s adelaidou.Domnívám se že právě z těchto ptáků budou v budoucnu odchováni penanti kteří budou po právu hodni názvu oranžový.
Přeji ať se daří Pechar
taky něco přidám
papouch83
napsal(a):
1.0 žlutý a 0.1 modrá štěp. do žlutých a stříbrných. Jaké budou mít asi mladé?
Neregistrovaný uživatel

mareschhubert
napsal(a):
1.0 žlutý a 0.1 modrá štěp. do žlutých a stříbrných. Jaké budou mít asi mladé?
p. Beneši krásný pták, na koli pa přijde teková paráda, fakt moc pěkný pták , díky ,Jarda
papouch83
napsal(a):
1,0 Červena straka reces.
1,1 Modra straka reces.
papouch83
napsal(a):
žlutaoranž skořice