wqay
napsal(a):
Jsou krásný...Jak se latinsky jmenuje červnenobřichý poddruh perlaty?! Děkuji
znovu pyrura
awe
napsal(a):
pyrura perlová lepida
taky pyrura lepida (coerulescens)
miisak
napsal(a):
Zdravim a preji hezky vecer,mam zajem o tento druh papucha a tak se chci optat odborniku co mi muzou prozradit o tomto krasavci.Jaci jsou k ochoceni a jak jsou moc narocni?Chci ho jako mazlicka do klece... moc dik za Vase informace....
muj "krasavec mazlicek" se ochocil asi za tri dny, je velmi zravy a uplatny a brali jsme si ho brzy po osamostatneni. neni to narocny papousek, sbasti vsechno, co dostane do misky. je velmi aktivni a neposedny, je s nim legrace. rad okusuje bidla a vetve, zabavi se tim na pomerne dlouhou dobu. cas od casu ho chytne jeciva desetiminutovka. jsou to dost spolecensti papousci a samotnemu mu bude smutno. parek je dobra volba. nasi po te, co dospeli, zacli byt dost utocni a trosku terorizuji sve vetsi kolegy - ary nobilis. je to papousek s velkym egem, co si mysli, ze na velikosti nezalezi
miisak
napsal(a):
Zdravim a preji hezky vecer,mam zajem o tento druh papucha a tak se chci optat odborniku co mi muzou prozradit o tomto krasavci.Jaci jsou k ochoceni a jak jsou moc narocni?Chci ho jako mazlicka do klece... moc dik za Vase informace....
Pokud máte zájem o mládě na ochočení, ozvěte se mi na e-mail pyrura@volny.cz nebo telefonem na 724 900 665. Mám právě tři samostatná krásná mláďata k odběru. Zdraví Martin Smrček