Je to semec, nebo samice?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2006 21:20

Prosím o radu, před 5 měsíci jsem si koupil tuto andulku v domění, že je to samice, ozobí měla naprosto růžové, ale za tu dobu jí trošku zfialovělo, nejsem si jist, zda je to samec, či samice???

1.3.2006 21:29

lucas napsal(a):
Prosím o radu, před 5 měsíci jsem si koupil tuto andulku v domění, že je to samice, ozobí měla naprosto růžové, ale za tu dobu jí trošku zfialovělo, nejsem si jist, zda je to samec, či samice???

foto

1.3.2006 21:30

lucas napsal(a):

přikláněl bych se spíše k 0,1, ale nejsem si zcela jist
Hodně zdaru

2.3.2006 08:14

lucas napsal(a):

Máte samečka světle nebo tmavě zelenou recesivní straku. U recesivních strak stejně jako u mutace albino a lutino je ozobí u samečků růžové.
Milan www.andulky.cz

2.3.2006 16:19

mhabrcetl napsal(a):
Máte samečka světle nebo tmavě zelenou recesivní straku. U recesivních strak stejně jako u mutace albino a lutino je ozobí u samečků růžové.
Milan www.andulky.cz

Je to samec jak malovaný.

4.3.2006 21:05

atobajus napsal(a):
Je to samec jak malovaný.

Podle tvaru a velikosti zobáku je to samec amoc pěkný, blahopřeju a ať se daří. papouch

Přidejte reakci

Přidat smajlík