Prosím o radu nejsem si jistý zda se jedná o samičku sameček je 100% pošlu foto .Děkuji za radu
chovatelpap
napsal(a):
Prosím o radu nejsem si jistý zda se jedná o samičku sameček je 100% pošlu foto .Děkuji za radu
další foto
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
chovatelpap
napsal(a):
další foto
0,1 OK
chovatelpap
napsal(a):
Zatim diky.
No, na samičku to sice na první pohled vypadá, ale asi jste si nevšimli, že má ještě oranžový zobák = mládě, ne zrovna pokročilýho věku a je napřepeřené. Takže co se týče verdiktu, jestli 1,0 nebo 0,1 by bylo dobrý, kdyby se počkalo na přepeření a nebo jste sem píchnul detail křídla mláděte. Zdá se mi totiž, že tam má červený pruh, což by znamenalo, že je to samec.
Je možné že je to opravdu samice, ale z takovéhle fotky to prostě nejde spolehlivě určit.
chovatelpap
napsal(a):
tak posílám další foto
chovatelpap
napsal(a):
tak posílám další foto
Dobry vecer muzete mi prosim poradit jestli je to samicka.Dekuji za odpoved
jirkab
napsal(a):
Dobry vecer muzete mi prosim poradit jestli je to samicka.Dekuji za odpoved
A jeste jednou
chovatelpap
napsal(a):
tak posílám další foto
Posílám ještě 2 fotky prosím mrkněte zda přece jenom nepůjde poznat jestli to je samec nebo samička je fakt,že lepší fotky asi nepůjdou je dost divoká. Děkuji za další odpovědi.
chovatelpap
napsal(a):
Posílám ještě 2 fotky prosím mrkněte zda přece jenom nepůjde poznat jestli to je samec nebo samička je fakt,že lepší fotky asi nepůjdou je dost divoká. Děkuji za další odpovědi.
tak ještě jednu
chovatelpap
napsal(a):
tak ještě jednu
ještě se mi podařila jedna fotka
chovatelpap
napsal(a):
další foto
Podařilo se mi tu neofému konečně vyfotit lépe.