budgiena
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych odchovávat ve voliéře papoušky, jedno mládě si ručně dokrmit a mít ho jako mazla. Můžete mi někdo poradit druh papouška(střední velikost), který se dá poměrně snadno odchovat a poté ochočit? Za tip, kde se o něm dozvím víc a za fotku k doplnění bych byla velice vděčná.
Dobrý den já osobně bych Vám doporučil korely.Sestavený pár snadno odchová mladé a a mláďata se dají velmi dobře ochočit zejména kdyý ji ručně dokrmíte.Korely\ nejsou náročné a nejsou hlučné.Já osobně měl doma korely 6 let a byl to výborný společník tak aťse daří
budgiena
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych odchovávat ve voliéře papoušky, jedno mládě si ručně dokrmit a mít ho jako mazla. Můžete mi někdo poradit druh papouška(střední velikost), který se dá poměrně snadno odchovat a poté ochočit? Za tip, kde se o něm dozvím víc a za fotku k doplnění bych byla velice vděčná.
Bydlim v panel byte,nemam mnoho prostoru ,ani tolik jako Vy a tak chovam,pap.sedokridle,vrabci,brylate i mutace,jsou velice tissi,andulky, korely,zebricky jsou kriklouni,daji se dobre odchovavat,mlade jdou snadno dokrmit a ochocit rekl bych idealni malinkaty papousek do bytu,pro co se rozhodnete zalezi jen na Vas.vrabec.