jirkab
napsal(a):
Dobry den chtel bych se prosim zeptat jake jsou to mutace(mladat).Radeji posilam fota take jejich rodicu.Dekuji za odpovedi Jirka
Pár č.1
jirkab
napsal(a):
Dobry den chtel bych se prosim zeptat jake jsou to mutace(mladat).Radeji posilam fota take jejich rodicu.Dekuji za odpovedi Jirka
Ahoj no nejspíš bych řekl že mládě č.1 bude Modrá skořice, nejdřív sem si myslel, že se jedná o mutaci Mauve, ale matou mě v opeření modré znaky. U mláděte č.2 bych řekl tmavozelená skořice a poslední mládě je zelené přírodní. Je to však jen můj názor nejsem si jist na 100% nejlépe je vidět mladé naživo. Měj se Ondra
ok312157
napsal(a):
Ahoj no nejspíš bych řekl že mládě č.1 bude Modrá skořice, nejdřív sem si myslel, že se jedná o mutaci Mauve, ale matou mě v opeření modré znaky. U mláděte č.2 bych řekl tmavozelená skořice a poslední mládě je zelené přírodní. Je to však jen můj názor nejsem si jist na 100% nejlépe je vidět mladé naživo. Měj se Ondra
Ahoj, dekuji ti za radu a nemylis se obe mladata jsou do modra na svetle je to nejlip videt
jirkab
napsal(a):
Pár č.1
Dobrý den, na této fotce je myslím tmavozelený pták a mauve. Přičemž tmavozelený může být jednofaktorový lemovaný (edged), ten se moc nepozná. Pokud je tomu tak, pak v potomstvu budou edgedové olivové (zlaté) 2F samice a ty poznáte určitě.
Hodně úspěchů
M. Smrček