arunka2
napsal(a):
Dobrý den.Mám také chovný pár zelenokřídlých.Chtěla bych Vás poprosit o sdělení přibližných rozměrů budky a jak je vidět na obrázku-i vnitřní uspořádání-a nebo ještě pár fotek budky.Děkuji.
Dobrý den.Budku jsem udělal,dle prostoru vnitřní voliéry.Ležatá budka,rozměry:delka 1,50m,šířka 0,60cm,výška 0,60cm.Je vnitřně vlastně oddělena na dvě části.Budku mě udělal chovatel,co jezdí na burzy a prodává budky.Bohužel,nemám na něho kontakt.Budka je perfektně a prakticky udělaná.
V.N.
napsal(a):
Dobrý den.Budku jsem udělal,dle prostoru vnitřní voliéry.Ležatá budka,rozměry:delka 1,50m,šířka 0,60cm,výška 0,60cm.Je vnitřně vlastně oddělena na dvě části.Budku mě udělal chovatel,co jezdí na burzy a prodává budky.Bohužel,nemám na něho kontakt.Budka je perfektně a prakticky udělaná.
Další foto.Víc jich nemám.
Zdravím. Velké ary chovám přes 20 let a i když pocházejí z přírody tak nejeví zájem o krmení svých mláďat. Proto musím dokrmovat od nultého dne ručně. Posílám pár foto chovných i dokrmených mláďat. Jinak mluví vše i bez naší snahy je naučit mluvit. Mluví i celé věty a velmi čistě. A co se jedna ara naučí všichni ho hned napodobují. Arové jsou naši miláčci. Pepa