Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2008 21:08
kodera

XXX.XXX.87.53

Zdravím všechny chovatele. Poradí někdo co je to za druh?

28.11.2008 15:50
atobajus

XXX.XXX.175.250

kodera napsal(a):

Podle mě je to nějaký druh afrického přádelníka.Není tam toho bohužel moc vidět,
možná Přádelník africký (Euplectes capensis)

28.11.2008 20:56
forpus

XXX.XXX.229.41

kodera napsal(a):

Vlhovec

28.11.2008 20:58
forpus

XXX.XXX.229.41

forpus napsal(a):
Vlhovec

Vlhovec 2

28.11.2008 20:59
forpus

XXX.XXX.229.41

forpus napsal(a):
Vlhovec 2

Hnízdo vlhovce

28.11.2008 22:05
forpus

XXX.XXX.229.41

kodera napsal(a):

Konečně mi jde vložit text. Tedy s určením se podle mne mýlíte, jde o zástupce čeledi Icteridae, tedy vlhovcovití, zvané také trupiálové. Pocházejí z Latinské a Jižní Ameriky, jde o řadu druhů zbarvených převážně žlutě a černě. Hnízdí koloniálně a staví si zvláštní zvonovitá hnízda, trohu podobná některým snovačům. Krásný den přeje všem chovatelům Martin Smrček

29.11.2008 00:46
kodera

XXX.XXX.87.53

forpus napsal(a):
Konečně mi jde vložit text. Tedy s určením se podle mne mýlíte, jde o zástupce čeledi Icteridae, tedy vlhovcovití, zvané také trupiálové. Pocházejí z Latinské a Jižní Ameriky, jde o řadu druhů zbarvených převážně žlutě a černě. Hnízdí koloniálně a staví si zvláštní zvonovitá hnízda, trohu podobná některým snovačům. Krásný den přeje všem chovatelům Martin Smrček

Děkuji za odpověd´ Ano koloniálně hnízdí a je zajímavé je pozorovat. Pořád poposkakujou kolem hnízda, tak mi dalo práci alespoň to takhle vyfotit. Je to z Venezuely, oblast delta Orinoka. Také jsem jich viděl spoustu v amazonském pralese podél řeky Sipapo. Ale ti asi budou hodně hojní po celé jižní Americe. S pozdravem V Kodera

29.11.2008 07:01
atobajus

XXX.XXX.175.250

kodera napsal(a):
Děkuji za odpověd´ Ano koloniálně hnízdí a je zajímavé je pozorovat. Pořád poposkakujou kolem hnízda, tak mi dalo práci alespoň to takhle vyfotit. Je to z Venezuely, oblast delta Orinoka. Také jsem jich viděl spoustu v amazonském pralese podél řeky Sipapo. Ale ti asi budou hodně hojní po celé jižní Americe. S pozdravem V Kodera

Omlouvám se za chybnou odpověď a rád se přiučím.

No fotu z netu přádelník Euplectes capensis

2.12.2008 13:00
kodera

XXX.XXX.87.53

kodera napsal(a):

Zdravím, prosím o radu ještě jednou. Copak je tohle za krasavce

2.12.2008 13:03
kodera

XXX.XXX.87.53

kodera napsal(a):
Zdravím, prosím o radu ještě jednou. Copak je tohle za krasavce

ještě jedna

Přidejte reakci

Přidat smajlík