Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2009 10:15
panlee

XXX.XXX.172.44

Dobry den, chtel jsem se zeptat na toto :: Mam 1.1 Kralovaku a samec leze do boudy je to normalni ?? Samoce se boudy ani nevsimne jen bobiha a obcas piskne.Dekuji za odpovedi

nikolas

5.1.2009 11:31
nikolas

XXX.XXX.21.41

panlee napsal(a):
Dobry den, chtel jsem se zeptat na toto :: Mam 1.1 Kralovaku a samec leze do boudy je to normalni ?? Samoce se boudy ani nevsimne jen bobiha a obcas piskne.Dekuji za odpovedi

U některých druhů leze vždy do budky jako první samec,prozkoumá ji a potom nahání do boudy i samici.Myslím si tedy,že se nemusíte nad tím podivovat.

5.1.2009 11:32
panlee

XXX.XXX.172.44

nikolas napsal(a):
U některých druhů leze vždy do budky jako první samec,prozkoumá ji a potom nahání do boudy i samici.Myslím si tedy,že se nemusíte nad tím podivovat.

Moc děkuji za odpověď

7.1.2009 13:25
panlee

XXX.XXX.172.44

panlee napsal(a):
Moc děkuji za odpověď

A je mozny ze jde do boudy jen kdyz me vidi ?? Jako ze by se chtel ukryt

7.1.2009 13:31
student

XXX.XXX.175.142

panlee napsal(a):
A je mozny ze jde do boudy jen kdyz me vidi ?? Jako ze by se chtel ukryt

Že se předemnou ptáci schovávají do boudy mi dělají pennanti vždy když k nim jdu do voliery. Prvním rokem zalézala samice a samec se schoval za budlu, a letost se samice otrkala a zůstává normálně venku a zalézá samec.

7.1.2009 15:18
panlee

XXX.XXX.172.44

student napsal(a):
Že se předemnou ptáci schovávají do boudy mi dělají pennanti vždy když k nim jdu do voliery. Prvním rokem zalézala samice a samec se schoval za budlu, a letost se samice otrkala a zůstává normálně venku a zalézá samec.

Ale pred tim to nikdy nedelal mam je 3.rok a obcas mi to prijde ze ten samec toka ale nevim samice dela ze tam neni

Přidejte reakci

Přidat smajlík