Nejstarší papoušek u nás :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2009 20:06
zelenoocka

XXX.XXX.6.82

Při nákupu i prodeji se setkávám s mladými jedinci, nejvíc tak do 10 let, líbilo by se mi, kdyby se někdo z vás pochlubil co nejstarším svěřencem, pokud možno i s fotkou, zkusíte to?
Zelenoočka :-)

31.1.2009 11:53
student

XXX.XXX.175.142

zelenoocka napsal(a):
Při nákupu i prodeji se setkávám s mladými jedinci, nejvíc tak do 10 let, líbilo by se mi, kdyby se někdo z vás pochlubil co nejstarším svěřencem, pokud možno i s fotkou, zkusíte to?
Zelenoočka :-)

Koukám, že toto téma moc živé není, tak zkusím hodit do placu svého anduláka.
Netvrdím , že je to nejstarší papoušek, ale ve své kategorii s 11 lety si myslím, že už je opravdu stařešina.

31.1.2009 13:18
superrex

XXX.XXX.152.138

student napsal(a):
Koukám, že toto téma moc živé není, tak zkusím hodit do placu svého anduláka.
Netvrdím , že je to nejstarší papoušek, ale ve své kategorii s 11 lety si myslím, že už je opravdu stařešina.

Tak já si dovolím taky přispět - tady je náš korelák Koko, letos to bude přesně 20 let co jsme si ho pořídili. Pořád je v dobré kondici a nikdo ani nechce věřit že je tak starý.

Jof

27.10.2016 17:16
Jof

XXX.XXX.130.142

Po zemřelém příbuzným se staráme o papouška agapurnise růžovohrdlého, který spatřil světlo světa v kvêtnu 1995. Přesnější datum ani chovatelskou stanici bohužel neznáme. Je však pravda, že ještě žije a zatím je ještě v dobré formě i když má občas problém s přistáním. Žije celý den mimo klec, do které vlétá jenom na noc. Doufáme, že se dožije letošních vánoc.

27.10.2016 21:25
emill

XXX.XXX.194.10

Jof napsal(a):
Po zemřelém příbuzným se staráme o papouška agapurnise růžovohrdlého, který spatřil světlo světa v kvêtnu 1995. Přesnější datum ani chovatelskou stanici bohužel neznáme. Je však pravda, že ještě žije a zatím je ještě v dobré formě i když má občas problém s přistáním. Žije celý den mimo klec, do které vlétá jenom na noc. Doufáme, že se dožije letošních vánoc.

Dobrý den, jen pro upřesnění máte krizence ag. růžohrdlý a patrně ag. škaboškového. Ale věk má požehnaný. Ať Vám ještě dělá radost i po vánocích. E.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.10.2016 21:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

superrex napsal(a):
Tak já si dovolím taky přispět - tady je náš korelák Koko, letos to bude přesně 20 let co jsme si ho pořídili. Pořád je v dobré kondici a nikdo ani nechce věřit že je tak starý.

Kamarád měl korelu a ta se dožila 26 lét.Já mám momentálně nestarší papoučky v chovu 20let a je to pára rosel.Pořád mají mladé.

Jof

28.10.2016 22:15
Jof

XXX.XXX.130.142

K tomu příspěvku ze včerejška chci ještě přidat, se náš papoušek jmenuje Bobo a péče o něho je docela náročná. Je na nás až příliš závislý, takže na delší dobu nemůžeme odejít, protože jiného nepřijímá a strádá. Nenaučil se chodit vyměšovat na jedno místo, takže ho musíme hlídat, hlavně když máme návštěvu. Krmí se s námi a je krásný když škemrá a milý, když se lísá. Je to naše další miminko. Věkem už ale čím dál víc samotaří.

28.10.2016 23:19
Romas

XXX.XXX.59.150

Já mám pap. červenokřídlého samica letos 20 let.

Štěndo

29.10.2016 11:51
Štěndo

XXX.XXX.49.145

Dcery bílý anduláček s krásným dlouhým ocáskem se dožil 12-ti let. smajlík

14.10.2018 17:22
Jof

XXX.XXX.130.142

Papoušek Bobo zemřel 13.10. 18, ve věku 23 let a 4 1/2měsíce. Odešel nám člen rodiny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík