suzuky
napsal(a):
máte nějdo zkušenosti s voliérami na půdě?chtěl bych o nich uvažovat ,ale nejprve chci se dozvědět jaké mají klady či zápory a jestli byste mohli dát sem nějaké foto.předem moc děkuji
jsem spokojeny ale musim řic,že je lepši mit na dvorku z duvodu viditelnosti dělal jsem je jen na přezimovani.Ptaci budou zde i hnizdit z duvodu nedostatku mista ve venkovnich volierach.
tomass
napsal(a):
jsem spokojeny ale musim řic,že je lepši mit na dvorku z duvodu viditelnosti dělal jsem je jen na přezimovani.Ptaci budou zde i hnizdit z duvodu nedostatku mista ve venkovnich volierach.
2
usak
napsal(a):
osazenstvo
Neustále své zařízení zdokonaluji, časem chci ještě položit dlažbu, pro možnost vytírání a instalovat kamerový systém.
usak
napsal(a):
Neustále své zařízení zdokonaluji, časem chci ještě položit dlažbu, pro možnost vytírání a instalovat kamerový systém.
otcovy
usak
napsal(a):
otcovy
Vše závisí na tom jaké druhy zde chceme chovat. Od toho se odvozuje velikost volier, potřeba zateplení a mnoho dalšího. V půdních prostorech lze většinou dosáhnout velice dobrých podmínek k chovu. Instalace světlíků nebo oken, nebývá zde problém s nadměrnou vlhkostí v zimních měsících a vše se dá celkem dobře regulovat dle aktuálních potřeb.