Dobrý den,zkusíte otipovat, zda máme doma samce nebo samici? Myslíme si,že
je to samec.Je starý (á) 9měsíců.
j88
napsal(a):
Dobrý den,zkusíte otipovat, zda máme doma samce nebo samici? Myslíme si,že
je to samec.Je starý (á) 9měsíců.
ještě další fotka pro lepší představu...
j88
napsal(a):
ještě další fotka pro lepší představu...
a ještě jednou detail
j88
napsal(a):
a ještě jednou detail
Tak co myslíte? Jsem kluk nebo holka? (jen jako poznámka-ta ocasní pera má náš Roko obroušená o mřížee, protože má zálibu v divokém houpání zavěšený hlavou dolů na hračkách neboo i jen tak na mříži)
eden
napsal(a):
A já bych řekla abyste si nechal u papoucha udělat DNA a nehádal ve skleněné kouli. Podle mě je to samice, ale pokud to opravdu nemáte potvrzené s DNA a
chcete začít chov tak nečekejte až vám na to někdo vyloží karty
To je fakt,jak říká eden.Udělejte DNA.Ono na fotce ten pták vypadá vždycky jinak než ve skutečnosti takže to bude vždycky jen hádání.
eden
napsal(a):
Tak už máte to DNA ? Od března to je skoro měsíc. Kdyby byla třetí možnost tipovala by se i ta třetí. Až uděláte DNA napište to sem, pro nás co jsme tipovali.
A co tipujete tohle ?
atobajus
napsal(a):
No a je to krásná, velká,chovná samice a ještě s DNA..A zrovna na téhle fotce má plochou hlavu jako samec.Jenom jsem chtěl tím ukázat,že dle fotek je dost těžké posuzovat pohlaví.Já ji znát jen z téhle fotky tak bych ji taky tipnul na samce.
Už jsem to tu jednou psala. Od té doby kdy se mi pářili dva samci a ten jeden seděl potom poctivě v hnízdě, už netipuji.Až po výsledcích DNA se terpve zjistilo, že ten co poctivě seděl v boudě je také samec. A to hoši opakovali dva roky a dělali si ze mě srandu.
eden
napsal(a):
Už jsem to tu jednou psala. Od té doby kdy se mi pářili dva samci a ten jeden seděl potom poctivě v hnízdě, už netipuji.Až po výsledcích DNA se terpve zjistilo, že ten co poctivě seděl v boudě je také samec. A to hoši opakovali dva roky a dělali si ze mě srandu.
co myslíte samec nebo samice
eden
napsal(a):
Tak už máte to DNA ? Od března to je skoro měsíc. Kdyby byla třetí možnost tipovala by se i ta třetí. Až uděláte DNA napište to sem, pro nás co jsme tipovali.
Omlouvám se všem \"tipujícím\" za zpoždění z důvodu nemoci, ale co nejdřív to DNA necháme udělat. Netroufám si na ten \"odběr\" krve sama, tak až budu fit, navštívíme veterináře a vzorky pošlem. Jakmile budu mít výsledky, dám hned vědět, jak to dopadlo. Taky jsem napnutá, jak to dopadne. ...mimochodem pořídili jsme si domů ještě jednoho senegalce, měl by to být také samec, je to také pěkný kus a je s ním doma velká legrace, \"mluví\" a všechno dění kolem sebe docela trefně komentuje.