Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2009 19:11
brandis

XXX.XXX.231.137

zdravim chovatelov. tak co , ako ste na tom z budkama? dali ste ich uz ale kedy sa chystate dat . a naklicene uz davate? co je dobre naklicovat pre australiu

28.3.2009 08:52
merlinn4

XXX.XXX.127.253

brandis napsal(a):
zdravim chovatelov. tak co , ako ste na tom z budkama? dali ste ich uz ale kedy sa chystate dat . a naklicene uz davate? co je dobre naklicovat pre australiu

já z budkama ještě čekám dám během prvního týdne spíš koncem tak 5.-6 . dubna ---- tento týden už jsem naklíčený začal dávat používám nakličovačku deli nature a přidám pšenici .

nikolas

28.3.2009 18:32
nikolas

XXX.XXX.21.41

brandis napsal(a):

U penantů mám budku pořád,takže je to na nich kdy začnou.Dnes jsem taky vypustil do venkovní voliéry al.rudohlavé a budku jsem jim také dal,takže doufám že se nějak radikálně neochladí.Nechám je zatím jen v uzavíratelném přístřešku.Druhý pár a al.vousaté budu vypouštět asi tak za týden,podle počasí.Naklíčené dávám už asi měsíc.Až do letoška jsem dával klíčené celou zimu,ale letos jsem udělal asi 2 měsíční přestávku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík