atobajus
napsal(a):
Nahrál si dnes někdo tento dokument na TV Barrandov?
Prosím, v prípade nahratia tohto dokumentu na DVD mohol by ste ho vložiť na torrent napr. www.uloz.to.cz?
vmakovicky
napsal(a):
Prosím, v prípade nahratia tohto dokumentu na DVD mohol by ste ho vložiť na torrent napr. www.uloz.to.cz?
nebo na www.rapidshare.com
nikolas

XXX.XXX.21.41
bartrand
napsal(a):
nebo na www.rapidshare.com
Mám to nahrané na DVD rekordéru,ale vložit to na internet je pro mě bohužel španělská vesnice.
milfis
napsal(a):
To by mě taky zajímalo, možná že jsem ho viděl v originále, někde jsem ho stáhnul.. A jestli to je to co myslim, tak je to krásnej dokument.. ;)
Dalo by sa to umiestniť aj na http://thepiratebay.org/. V českom dabingu je to určite lepšie.
Uživatel s deaktivovaným účtem

osik
napsal(a):
na youtube.com zadejte AUSTRALIA's WILD PARROTS & COCKATOOS - PBS SPECIAL - Part 1 of 2 a druhý díl AUSTRALIA's WILD PARROTS & COCKATOOS - PBS SPECIAL - Part 2 of 2 a pak už jenom vybírat.
Tak jsem to zkoukla a je to nádhera, takových dokumentů by mělo být více
nikolas

XXX.XXX.21.41
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak jsem to zkoukla a je to nádhera, takových dokumentů by mělo být více
Taky jde o to,jestli je to tam v češtině.Všichni anglicky neumíme.
nikolas
napsal(a):
Taky jde o to,jestli je to tam v češtině.Všichni anglicky neumíme.
Pěkný den všem! Byl by někdo ochotný tento dokument vypálit na DVD a zaslat na adresu? Pokud by se našel někdo opravdu tak hodný, zaslala bych si vlastní DVD, vše po dohodě na e-mailu. Předem děkuji za odpověď!
kama
napsal(a):
Pěkný den všem! Byl by někdo ochotný tento dokument vypálit na DVD a zaslat na adresu? Pokud by se našel někdo opravdu tak hodný, zaslala bych si vlastní DVD, vše po dohodě na e-mailu. Předem děkuji za odpověď!
Nebylo to na tom Barandově delší? Tyhle jsou 2 po necelých 10 minutách.
zviratkova
napsal(a):
Jestli vše dobře dopadne, budu mít tento dokument V HD kvalitě, takže pokud máte zájem...Právě jsem se dodíval na dokument, o odchytech ptáků a čím musí papoušek projít než se dostane do klece...brrr, až mne mrazí
nikolas

XXX.XXX.21.41
zviratkova
napsal(a):
Dotyčný dokument na TV Barrandov je dlohý 52 minut.Mám to nahrané.