Papoušek horský - chovná samice, žluté peří

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2009 15:24
bartrand

XXX.XXX.203.180

letos jí začaly rašit žlutá pera, je to 5letá samice, takže řpepeřováí v samce není vůbec možné (už odchovala)

21.7.2009 18:49
anihak

XXX.XXX.21.90

bartrand napsal(a):
letos jí začaly rašit žlutá pera, je to 5letá samice, takže řpepeřováí v samce není vůbec možné (už odchovala)

Moje 2letá samice právě přepeřuje a na břiše má také žlutá peříčka. Aby to nebyla nemocná játra.

21.7.2009 18:54
bartrand

XXX.XXX.203.180

anihak napsal(a):
Moje 2letá samice právě přepeřuje a na břiše má také žlutá peříčka. Aby to nebyla nemocná játra.

já jim dávám směs deli nature 69 (kde je jen 10% slunečnice, 7% bílé a 3% žíhané), ale také mě napadly ty játra a mám z toho celkem strach

21.7.2009 20:24
karel11

XXX.XXX.167.240

bartrand napsal(a):
já jim dávám směs deli nature 69 (kde je jen 10% slunečnice, 7% bílé a 3% žíhané), ale také mě napadly ty játra a mám z toho celkem strach

řekl bych,úplně normální zbarvení.......

22.7.2009 09:24
kubba

XXX.XXX.250.196

karel11 napsal(a):
řekl bych,úplně normální zbarvení.......

přesně tak úplně normální zbarvení jen se trochu podobá samečkovi je to jako u lidí některá žena má více mužského hormonu než by měla mít a má kníra tak vaše samička hold má drobet zbarvení jako sameček nic víc bych v tom nehledal

22.7.2009 20:03
bartrand

XXX.XXX.203.180

bartrand napsal(a):

teď mám u samičky jiný problém, běhá po zemi, má ocásek nadzvednutej, jakoby na páření, křídla má pod ocáskem, když ji vyplaším, tak vyletí na bidlo nebo na budku, ale za chvíli je zase na zemi a zase má ocásek pod křídly, denně se páří na bidle, tak envím proč je na zemi, kvůli páření určitě ne. neví někdo co to může být? uvítám jakoukoliv radu

22.7.2009 21:22
ros

XXX.XXX.227.229

bartrand napsal(a):
teď mám u samičky jiný problém, běhá po zemi, má ocásek nadzvednutej, jakoby na páření, křídla má pod ocáskem, když ji vyplaším, tak vyletí na bidlo nebo na budku, ale za chvíli je zase na zemi a zase má ocásek pod křídly, denně se páří na bidle, tak envím proč je na zemi, kvůli páření určitě ne. neví někdo co to může být? uvítám jakoukoliv radu

Myslím, že řešíš prkotiny typu, proč má jedno pero více na levo a pod. Pokud ten pták nemá vyloženě a viditelně nejaké zdravotní problémy, jako přehnaně řídký trus, nebo sedí apaticky načepýřený na bidle, nebo jiné příznaky nemoci, tak bych se tím nezabýval.

Přidejte reakci

Přidat smajlík