chci sem umístit pár fotek našich volier z pletiva , které bylo již použité ve velkochovu . Nevim ,třeba se někomu líbit nebudou , mě stačí
doutrklars
napsal(a):
chci sem umístit pár fotek našich volier z pletiva , které bylo již použité ve velkochovu . Nevim ,třeba se někomu líbit nebudou , mě stačí
v těchto chovam oceloty velké
eden
napsal(a):
Pošlete mi nějakou fotku ocelota na můj mail. Díky.
Zde chovam bažanty a nějakou austrálii
doutrklars
napsal(a):
Zde chovam bažanty a nějakou austrálii
fota ocelotů uvidíte na moderce kožešinových zvířat oka jsou 2,5x5 cm a 2 řady 10 cm drát je asi2,2 mm
doutrklars
napsal(a):
fota ocelotů uvidíte na moderce kožešinových zvířat oka jsou 2,5x5 cm a 2 řady 10 cm drát je asi2,2 mm
bydlim uplně u lesa a žádná lasička mi tam neleze
doutrklars
napsal(a):
Jsou to díly velké 78x200 cm a dá se z toho dělat cokoliv
romika
napsal(a):
No na vnitřní závěsné klece pro amazonany by to mohlo stačit ale nejsem si jist jestli by to stačilo pro velké ary. Zajímal by mě váš názor.
Ary bych do toho nedal , ale můj známý má už roky z tohoto materiálu voliery pro žaky a amazonany já mam 8 volier velkých 7m, šířka175 cm víška 250 cm tak si dovedete zpočítat na kolik by vyšly z koupeného nového pletiva toto je na polovině
doutrklars
napsal(a):
Ary bych do toho nedal , ale můj známý má už roky z tohoto materiálu voliery pro žaky a amazonany já mam 8 volier velkých 7m, šířka175 cm víška 250 cm tak si dovedete zpočítat na kolik by vyšly z koupeného nového pletiva toto je na polovině
Děkuji za odpověď a v případě zájmu se ozvu.Mám v plánu v říjnu stavět cca 8 závěsných klecí pro amazoňany.S pozdravem Roman
doutrklars
napsal(a):
z tohoto pletiva jsem si vymyslel i takovéto poličky na krmítka
zbosace
napsal(a):
Zdravím. Nie sú to diely ponúkané vo Faune? Myslím časopis.
ano nabízím je na fauně tištěné i tadymy jsme tyto díly měly z několika hal a kdyby jsme si je chtěly všechny ponechat na naše voliery bylo by jich na rozlohu Pražské ZOO proto něco odprodávam. ještě mam 2 rozměry spíš tak na klece a dvířka
doutrklars
napsal(a):
ano nabízím je na fauně tištěné i tadymy jsme tyto díly měly z několika hal a kdyby jsme si je chtěly všechny ponechat na naše voliery bylo by jich na rozlohu Pražské ZOO proto něco odprodávam. ještě mam 2 rozměry spíš tak na klece a dvířka
zde jsou fotky volier s amazonany pana Velenského z Měsce Králové a je na nich patrné , že s nima ptáci nic nedělají
doutrklars
napsal(a):
další
doutrklars
napsal(a):
krmná polička P. Velenského mimochodem máme spor , kdo ji vymyslel já myslim , že já