Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2009 09:54
baloujos

XXX.XXX.164.94

Dobrý den, dnes do rána mi zničehonic padlo 9 andulek, nikdo jim neměnil krmivo, vodu, nedostaly nic jinýho než vždy. Včera večer bylo vše v pořádku. Odvezl jsem je hned na veterinu a dostal antibiotika pro ostatní. Výsledky budou až v pondělí. Nemáte někdo podobnou zkušenost?? díky

6.11.2009 10:56
eden

XXX.XXX.71.133

baloujos napsal(a):
Dobrý den, dnes do rána mi zničehonic padlo 9 andulek, nikdo jim neměnil krmivo, vodu, nedostaly nic jinýho než vždy. Včera večer bylo vše v pořádku. Odvezl jsem je hned na veterinu a dostal antibiotika pro ostatní. Výsledky budou až v pondělí. Nemáte někdo podobnou zkušenost?? díky

Napište výsledek pitvy, asi to bude zajímat víc lidí.

6.11.2009 12:27
docid

XXX.XXX.172.126

eden napsal(a):
Napište výsledek pitvy, asi to bude zajímat víc lidí.

Pravdu díš. Ještě že to byli jen andule

6.11.2009 15:27
kukuk

XXX.XXX.93.251

docid napsal(a):
Pravdu díš. Ještě že to byli jen andule

jestli je mate venku, je mozne, ze se vecer neceho lekli a padli.

6.11.2009 18:37
eden

XXX.XXX.71.133

kukuk napsal(a):
jestli je mate venku, je mozne, ze se vecer neceho lekli a padli.

Je to smutný protože jsou to jen andule nemít další zájem. Copak to musí být za ptáka aby se nenapsalo to byly jen.... Fór je v tom, že když pak náhodou dostanou "prasečí chřipku" a přenesou to na dražší papoušky, tak každý kouká s otevřenou pusou a žasne kde se mi to v chovu vzalo?? Ale že to měl už soused ob dva baráky u andulí to nikoho nenapadne. Proč?? Vždyť mu chcíply jen andule

6.11.2009 19:04
baloujos

XXX.XXX.164.94

eden napsal(a):
Je to smutný protože jsou to jen andule nemít další zájem. Copak to musí být za ptáka aby se nenapsalo to byly jen.... Fór je v tom, že když pak náhodou dostanou "prasečí chřipku" a přenesou to na dražší papoušky, tak každý kouká s otevřenou pusou a žasne kde se mi to v chovu vzalo?? Ale že to měl už soused ob dva baráky u andulí to nikoho nenapadne. Proč?? Vždyť mu chcíply jen andule

díky, jsou to sice malý a levný ptáci, ale je to stejně smutný, jako u ostatních, jen materiání škoda neni taková. Přes den padla další a ještě 1-2 jsou divný a korely taky nevypadaj úplně fit, tak budu doufat. Výsledky budu mít možná ze známosti už zítra, tak jsem zvědavý, předběžně prý mají něco ve střevech, budˇ otrava nebo nevim. Paraziti by je asi nepokosili takhle naráz a kdyby se lekly, tak nepadnou ještě během dne. Až budu mít výsledky, tak je hned napíšu

7.11.2009 17:19
baloujos

XXX.XXX.164.94

baloujos napsal(a):
díky, jsou to sice malý a levný ptáci, ale je to stejně smutný, jako u ostatních, jen materiání škoda neni taková. Přes den padla další a ještě 1-2 jsou divný a korely taky nevypadaj úplně fit, tak budu doufat. Výsledky budu mít možná ze známosti už zítra, tak jsem zvědavý, předběžně prý mají něco ve střevech, budˇ otrava nebo nevim. Paraziti by je asi nepokosili takhle naráz a kdyby se lekly, tak nepadnou ještě během dne. Až budu mít výsledky, tak je hned napíšu

Dobrý večer, tak předěžně z veteriny. Nenašli se paraziti ani viry, tak si paní doktorka myslí, že s největší pravděpodobností otrava....bohužel zjistit čim, je hodně nákladné, takže to asi zjišťovat nebudu. Krmení ani zdroj vody nikdo neměnil, zelený nedostaly žádný, takže omyl s krmením vyloučen, sousedi výborný a andulky se jim líbí, takže záhada....i když andulky jsou pro drzé lidi poměrně snadno přístupné za barákem na zahradě, jelikož nemáme zlého psa

Přidejte reakci

Přidat smajlík