Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2009 14:49
korola

XXX.XXX.12.8

chci zacit stavet voliery celorocni pro chov australaku! budu v nich chovat rozely pestre papousky nadherne a korely a zpevaky a penanty. delku mam jasnou ta bude 3 metry vyska 2 ale na vas chovatele se obracim s dotazem jestli prave pro papousky nadherne a penanty staci sirka voliery 80cm??? diky za odpovedi!

18.12.2009 16:58
kunovec

XXX.XXX.146.185

korola napsal(a):
chci zacit stavet voliery celorocni pro chov australaku! budu v nich chovat rozely pestre papousky nadherne a korely a zpevaky a penanty. delku mam jasnou ta bude 3 metry vyska 2 ale na vas chovatele se obracim s dotazem jestli prave pro papousky nadherne a penanty staci sirka voliery 80cm??? diky za odpovedi!

Zdravím stáčí bez problémů ale čím šírší tím lepčí

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.12.2009 17:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

kunovec napsal(a):
Zdravím stáčí bez problémů ale čím šírší tím lepčí

Souhlasím s předcházejícím příspěvkem. Pavel

18.12.2009 17:29
korola

XXX.XXX.12.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Souhlasím s předcházejícím příspěvkem. Pavel

jestli by pomohlo tak ty voliery by mohly byt maximalne delsi! ale do sirky si to nemuzu dovolit

18.12.2009 18:06
non1plus1ultras

XXX.XXX.134.242

korola napsal(a):

Dobrý den, pokud máte možnost , udělejte je alespoň o 0,5-1m delší. Šířka stačí 80cm. Ve voliérách širokých 80 cm mám Rosely pestré, Papoušky Nádherné, Mníšky šedé, Papoušky Horské a Pap. Patagonské

18.12.2009 22:16
satelit

XXX.XXX.196.123

non1plus1ultras napsal(a):
Dobrý den, pokud máte možnost , udělejte je alespoň o 0,5-1m delší. Šířka stačí 80cm. Ve voliérách širokých 80 cm mám Rosely pestré, Papoušky Nádherné, Mníšky šedé, Papoušky Horské a Pap. Patagonské

Šíři 80 cm mám u volier asi 30 let a chovám tam austrálii i alexandry malé,čínské a velké dle mne je to vyhovující.J.K.

18.12.2009 22:52
fylip

XXX.XXX.80.34

satelit napsal(a):
Šíři 80 cm mám u volier asi 30 let a chovám tam austrálii i alexandry malé,čínské a velké dle mne je to vyhovující.J.K.

V létě jsem stavěl voliery pro austrálii a mám je metry dlouhé vysoké a široké,vím ale že je vyhovující ají 80cm

Přidejte reakci

Přidat smajlík