Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2010 22:17
kubba

XXX.XXX.249.30

prosím o váš názor koupil jsem ho jako samce rozely penant štěpitelný na lutino že je to samec to vím jen začínám pochybovat zda je to vůbec čistý penant přijde mi jako rozela adelaida zdá se mi že na penanta má na sobě podezřele moc nažloutlých pírek ještě sem se stím nesetkal a tak by mě zajímal váš názor děkuji.

25.2.2010 22:18
kubba

XXX.XXX.249.30

kubba napsal(a):
prosím o váš názor koupil jsem ho jako samce rozely penant štěpitelný na lutino že je to samec to vím jen začínám pochybovat zda je to vůbec čistý penant přijde mi jako rozela adelaida zdá se mi že na penanta má na sobě podezřele moc nažloutlých pírek ještě sem se stím nesetkal a tak by mě zajímal váš názor děkuji.

další foto omlouvám se za kvalitu ale na toto rozpoznání snad budou dostačující

25.2.2010 22:19
kubba

XXX.XXX.249.30

kubba napsal(a):
další foto omlouvám se za kvalitu ale na toto rozpoznání snad budou dostačující

a poslední

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2010 10:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

kubba napsal(a):
a poslední

Adelaida to neni ani nahodou,priklanel bych se k mutaci penanta ale v te mismasi co se ted odchovava a nevede se zaznam aby se v tom ..... vyznalo.

26.2.2010 14:25
kubba

XXX.XXX.249.30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Adelaida to neni ani nahodou,priklanel bych se k mutaci penanta ale v te mismasi co se ted odchovava a nevede se zaznam aby se v tom ..... vyznalo.

přidá ještě někdo svůj názor???

26.2.2010 15:02
golem

XXX.XXX.216.102

kubba napsal(a):
přidá ještě někdo svůj názor???

Dobrý den, mám skoro stejně zbarevného samce, je po přírodních rodičích a letos mu bude 8 let, jeho sourozenci byli také přírodní jen on už jako mládě měl trochu jiné zbarvení. Nevím jestli je to mutace ale spíš jen odchylka ve zbarvení.

26.2.2010 17:04
miky2

XXX.XXX.81.37

golem napsal(a):
Dobrý den, mám skoro stejně zbarevného samce, je po přírodních rodičích a letos mu bude 8 let, jeho sourozenci byli také přírodní jen on už jako mládě měl trochu jiné zbarvení. Nevím jestli je to mutace ale spíš jen odchylka ve zbarvení.

Mám podobně zbarveného samce .Loňský odchov,rodiče přírodní štěpitelní do modrých.Jsem zvědav jak bude vypadat až úplně přepeří.

Přidejte reakci

Přidat smajlík