Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2010 11:32
kozlos

XXX.XXX.14.173

Prosím o radu mám pár kakariků a sameček už půl druhého měsíce přepeřuje.Jakou mám podávat stravu aby začal obrůstat je pořád opelichaný.Krmím klasickou směsí pro střední papoušky denně pampelišky ptačinec jablko a vaječnou míchanici složenou z vajíčka strohanka mrkev sekaný kopřivy naklíčené proso .Děkuji Karel.smajlík

8.5.2010 11:49
emill

XXX.XXX.141.23

Jestli nemají ve voliéře přístup k trávě, tak jim dejte drn trávy i s kořeny. Většinou to zabírá. Doporučuji i velkou misku na koupání, nebo rosit. Emil.

8.5.2010 11:57
kozlos

XXX.XXX.14.173

Děkuji trávu nemají hned to napravím vodu na koupel mají denně se koupe.Karel.:-)

15.5.2010 17:42
joko63

XXX.XXX.178.72

to samé co napsal emill. Drn travy a na kořenech trochu hlíny. to dělá divy. Mě se takhle oškube samec 2-3 do roka kolem hlavy a samička při vyvedení mladých na břiše . do 2-3 týdnu je zas vše ok

16.5.2010 09:19
tiborteam

XXX.XXX.44.81

Přesně jak se tady píše .... velkou mísu na koupání a hlavně trávu ! Já mám na koupání plast. misku pod květináč, průměr cca 32 cm a denně jak jim dám vodu tak půlku vyčabrají na koupání.
Trávu podávám velice jednoduchou formou. Při sekání trávníků jim tam vysypu celý koš od sekačky ! Tohle jim stačí 2-3x do roka ! Na té hromadě se vyřádí :-) Od té doby co to dělám takhle jsem neviděl vypelichaného Kakariki ! :-)

TiborTeam.eu

Přidejte reakci

Přidat smajlík