Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2010 15:02
milek

XXX.XXX.191.106

Dobry den chovam 5paru Mnisku pohromade.Mezi nimi mam i par Modrych mnisku a 4pary sede mnisky.Vloni mi par modrych mnisku odchoval mlady a letost pozoruji ze se mi asi ten par modrych mnisku roztrhl tak nevim jestli je mam nechat sedet se zelenyma.Chtel jsem se zeptat kdyz bude sedet modry mnisek se zelenym budou stepaci do modrych od paru mladata.A nebo budou i modry po samcovy kdyz bude sedet se zelenou samici.Diky za odpovedi chci slyset vas nazor co stim:-)

17.5.2010 07:53
milek

XXX.XXX.191.106

milek napsal(a):
Dobry den chovam 5paru Mnisku pohromade.Mezi nimi mam i par Modrych mnisku a 4pary sede mnisky.Vloni mi par modrych mnisku odchoval mlady a letost pozoruji ze se mi asi ten par modrych mnisku roztrhl tak nevim jestli je mam nechat sedet se zelenyma.Chtel jsem se zeptat kdyz bude sedet modry mnisek se zelenym budou stepaci do modrych od paru mladata.A nebo budou i modry po samcovy kdyz bude sedet se zelenou samici.Diky za odpovedi chci slyset vas nazor co stim:-)

poradi mi nekdo dik za odpovedi

21.5.2010 17:38
milek

XXX.XXX.191.106

milek napsal(a):
poradi mi nekdo dik za odpovedi

Poradi mi nekdo dneska jsem radsi chytil par tech modrych mnisku a dal je radsi zvlast.Diky za odpovedi

21.5.2010 17:44
milek

XXX.XXX.191.106

milek napsal(a):
Poradi mi nekdo dneska jsem radsi chytil par tech modrych mnisku a dal je radsi zvlast.Diky za odpovedi

Mohli by jste vkladat fotky vasich mnisku i jyny mutace diky za fotky.Chtel jsem se zeptat nevite nekdo jaka se pohybuje cena u mnisku zluta mutace a bila mutace diky

21.5.2010 22:35
gymplak

XXX.XXX.25.97

Dobrý večer,
v případě, že se Vám pár přepářil a zelení nejsou štěpitelní, budou mláďata od páru:
1,0 modrý x 0,1 zelená= všechny mladé přírodní štěpitelné do modrých
1,0 zelený x 0,1 modrá= všechny mladé přírodní štěpitelné do modrých
ve vašem případě je lepší chovat modré ve vedlejší voliéře samostatně

22.5.2010 08:23
milek

XXX.XXX.191.106

gymplak napsal(a):
Dobrý večer,
v případě, že se Vám pár přepářil a zelení nejsou štěpitelní, budou mláďata od páru:
1,0 modrý x 0,1 zelená= všechny mladé přírodní štěpitelné do modrých
1,0 zelený x 0,1 modrá= všechny mladé přírodní štěpitelné do modrých
ve vašem případě je lepší chovat modré ve vedlejší voliéře samostatně

dekuji za odpoved vcera jsem chytl modry mniskove a dal zvalst do voliery tak jsem zjerav dekuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík