Neoféma bourek - pohlaví a mutace II

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2010 13:43
hyphen

XXX.XXX.138.17

Konečně se mi to daří, tedy znovu tatáž prosba - byli byste tak hodní a přiložili názor k pohlaví a mutaci bourků na obrázku? Omlouvám se za kvalitu. Jde mi o to, jestli je to pár nebo to mám pro letošní sezonu zabalit....
LM

7.6.2010 19:07
papy

XXX.XXX.14.22

Dobrý den, jeden je podle mě lososový nebo růžový(ten pravý) a ten (levý) přírodní ale pohlaví si netroufnu zkuste dát detail hlavy fotku,samci u přírodních mají modrý pásek nad okem,ale určetě samec prohvizduje když je v toku takže také podle ,,zpěvu,,se pozná samec.

7.6.2010 19:33
hyphen

XXX.XXX.148.102

Díky, ten stoprocentní samec je velmi aktivní, píská už dobrých čtrnáct dní, to, co jsem kupoval jako samici, je dost pasivní, ale do budky ještě nezalezla. Venku je mám měsíc, je pravda, že tu až do minulého týdne byla velká zima. Viděl jste fotku v předchozím příspěvku?

8.6.2010 13:56
hyphen

XXX.XXX.138.17

Opravdu nemáte nikdo další názor. Moc dobré zprávy jsem včera nezaznamenal, alespoň tohle by mohlo vyjít, i když opravdu pochybuju.

8.6.2010 18:34
papy

XXX.XXX.14.22

Chtělo by to lepší foto,z blízka,zkuste to nafotit a určitě poradím

9.6.2010 08:15
ondra

XXX.XXX.46.35

Dobrý den myslím si, že máte dva samce, ale chtěloby to detail hlavy a křídla.
Na pravo je bourek lososový , vlevo je bourek žlutý (isabela)

9.6.2010 12:40
sofinka

XXX.XXX.105.134

mophu se zeptat jakou maji barvu oci esi ten ruzovi je ma cervene je to lososovi esi ne tak je to ružovi

23.5.2011 23:14
mimo

XXX.XXX.88.232

Zdravim, prosim poradíte mi jaké pohlaví mají tyhle neofémy? Ja jsem je kupoval na burze, mají kroužky 2010 a podle prodejce to měl být pár, jenomže to byl Maďar, takže nic víc jsem se nedozvědel. zdá se mi, že to napravo je ješte mladé a vůbec ne nějakej dospělej z 2010.
A mutace to asi nebude žádna, že ano.

24.5.2011 07:53
papy

XXX.XXX.224.8

Dobrý den, určitě to nejsou mutace.Jsou to přírodní ptáci.A určitě jsou to oba samci a to pěkní.Jinak vy říkáte 2010 , ale že se vám to nezdá.Pokud mají kroužky tak to tak je, ale jak sem koukal, tak jsem je neviděl.Na mém fotu 0,2 přírodní.At´se daří.Nashledanou

24.5.2011 09:16
martinliptak

XXX.XXX.46.142

papy napsal(a):
Dobrý den, určitě to nejsou mutace.Jsou to přírodní ptáci.A určitě jsou to oba samci a to pěkní.Jinak vy říkáte 2010 , ale že se vám to nezdá.Pokud mají kroužky tak to tak je, ale jak sem koukal, tak jsem je neviděl.Na mém fotu 0,2 přírodní.At´se daří.Nashledanou

Suhlasim s Martinom,obydvaja samci.Ak nemaju kruzok 010/ a fotka nieje upravena/ tak by som typoval podla vafarbenia ze su starsi ako rok.

25.5.2011 00:27
mimo

XXX.XXX.140.23

díki za odpovědi... ano mají kroužky, fakt nejsou nějak dobře vidět, ale oba je mají oranžové na pravé noze z pohledu na fotku. tak mně se nezdá ten věk, protože ten napravo byl ještě před 2 měsícmi celkem bledší a teď je takový jak ten co měl být samec hned od začátku... a tedy když jsou to 2 samci a jsou spolu měli by se nějak projevovat, že by na sebe útočili a tak? oni jsou dost spolu a spí vedle sebe a tak... a kdybych si měl jednoho vybrat, tak toho většího nalevo nebo štíhlejšího napravo?

25.5.2011 20:23
atka

XXX.XXX.98.18

Dobrý den,tento problém jsem řešila nedávno,nakonec to dopadlo,že jsem měla doma 5 samců a jednu samici.Z toho dva samci byli bledší a menší,než samice,která vypadá úplně jako samci : o ! Agresivně se neprojevovali,až jsem náhodou zahlédla nejmenšího samce,jak krmí samici,tak jsem je oddělila.Od té doby se nic nedělo,tak jsem domnělý pár dala zpět,ale to byl problém.Ten nejmenší samec proháněl všechny ostatní samce,takže putoval pár zpět do samostatné klece. Přebytečné samce jsem prodala a nechala si jednoho krásně vybarveného a jednoho velkého,ale málo barevného a doufala,že to bude třeba další pár.Nebyl ,byli to oba samci a toho většího jsem dokonce "načapala"jak se páří se samicí neofémy tyrkysové!! To ve všech literaturách uvádějí,že bourek se s žádnou neofémou nezkříží.....
Samce jsem vyměnila za (doufám) samici,bohužel růžovou a koupila jsem dvě přírodní samičky a samce neof.tyrkysové.
Nynější stav je-1 pár přírodních bourků,1 samec a 3 samice bourka a 1 pár neof.tyrkys..Teď už zbývá jen čekat jak to dopadne a zda se dočkám nějakých odchovů.
Samce máte krásné oba a pokud byste jednoho prodával,měla bych vážný zájem.
Přeji hodně zdaru.Dopitová L.
NA FOTU 3,0.

25.5.2011 20:25
atka

XXX.XXX.98.18

TADY JEDNA Z PŘÍRODNÍCH SAMIC : )

Přidejte reakci

Přidat smajlík