Uživatel s deaktivovaným účtem

Letos jsem se rozhodl, že odchovám žaky a amazoňany pod rodiči:
Žaci tři mladé - dvě zabili a jedno zmrzačili
Modročelý - tři mladé, všechny zabili.
žaci před pěti lety odchovali dvakrát mladé sami, pak jsem je začal jenom brát na ruční dokrmení
modročelý odchovávaly až do loňského r.08 sami loni jsem je vzal na dokrmení a letos.
Mů názor po této zkušenosti je, že tím ustavičním odebíráním na ruční odchov papoušky degradujeme na snášející slepice.
Ale to je pouze můj názor.
Letos jsem chtěl mit krásný odpočinek před voliérama kde bych se díval na rodiče z odchovem. Protože jsem přemýšlej jak to byl krásný pohled na žaky a jejich odchov (2 ks a nemusí to být jenom žaci jen ten pohled).
Tím ustavičným ručním dokrmováním jsem všechno pokazil a závidím tomu komu se daří odchovávat pod rodiči.
PS: na rok to zkusím znovu pod rodiči
Jsem stejného názoru, ikdyž přiznávám, že bez zkušeností s dokrmováním. Už několikrát jsem se ujala dospělého mazlíka, kterého už z různých důvodů jeho druh (člověk) nechtěl a vrátila ho s menším či větším úspěchem do volierového chovu. Proto, když už dokrmovat, tak vždycky nějaké mládě nechat pod rodiči. Je mi upřímně líto, co Vás potkalo
je to smola ale stava sa to. a stava sa to aj v prirode. dovod preco sa stalo nemusi byt vobec v tom ze ste predtym mladych brali na rucny odchov. pricina sa vsak hlada alebo urcuje velmi tazko, mohlo ich nieco vylakat, mozno vplyv pocasia, zlozenie krmiva (nedostatok nejakej zlozky), moznosti je miliony. mne sa pri rufiventrisoch stalo to ze jedno hniezdo odchovali sami, dalsie dve som musel od 3 tyzdnov dokrmovat a dalsie hniezdo zase odchovali sami. u druheho paru mali 3 mlade a po 3 tyzdnoch dvoch zabili, tretieho som preistotu dokrmil, uvidime co bude dalej.