Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2010 22:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

jake mate zkusenosti se zkrmovanim sipku,jsem teda dopichanej ale co bych pro ptaky neudal ze:-).dik za info Jirka.

nikolas

12.10.2010 23:20
nikolas

XXX.XXX.142.65

Zkoušel jsem je nedávno dávat rudohlavým i jiným ptákům ale nebraly je. Když jsem je měl doma asi týden tak byli už měkčí a to už jim víc chutnaly, ale někdy jsou hozené na zemi a někdy spotřebované.

13.10.2010 08:53
saluki

XXX.XXX.6.82

Zkoušela jsem dávat šípky vloni i letos, i jiným druhům, nechutnaly jim, ale jako hračka je zajímaly dost dlouho :-)

9.11.2010 00:56
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Já je dávám,Amozoňanům oranžovokř.Pyrurám a Roselám,cca.10ks na pár a den,ihned je zkonzumují,stejně tak jeřabiny,u Korel byl částečný úspěch jen když jsem je rozřízl na půl,ale byla to asi spíš víc zvědavost než obliba!Myslím že se dají na ně naučit i jiné druhy papoušků,chce to jen trpělivost,která se jistě vyplatí,protože látky které šípky,i jeřabiny obsahují,nenaleznete v jiných plodech,a papouškům jsou velmi prospěšné,zvláště pak na podzim,kdy se připravují na náročné zimní období!Chovu zdar.K.

9.11.2010 12:16
regina

XXX.XXX.176.203

U nás to berou králováci a malí alexandři, žlutoramenní, rosely. Ale sbíráme až přejde mráz. Takže někdy teď. Ale už to dostávají tak měsíc. Ale jen jeden nebo dva kousky.

9.11.2010 14:46
federer

XXX.XXX.73.74

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jake mate zkusenosti se zkrmovanim sipku,jsem teda dopichanej ale co bych pro ptaky neudal ze:-).dik za info Jirka.

Šipky sbírejte pomocí nužek-jednou přidržte druhou šmik..šípky podávám sušené asi tak po měsíci,lepe se jim louskají..Ale chovám jen konžské a aratingy..

Přidejte reakci

Přidat smajlík