Uživatel s deaktivovaným účtem

jake mate zkusenosti se zkrmovanim sipku,jsem teda dopichanej ale co bych pro ptaky neudal ze.dik za info Jirka.
nikolas

XXX.XXX.142.65
Zkoušel jsem je nedávno dávat rudohlavým i jiným ptákům ale nebraly je. Když jsem je měl doma asi týden tak byli už měkčí a to už jim víc chutnaly, ale někdy jsou hozené na zemi a někdy spotřebované.
Já je dávám,Amozoňanům oranžovokř.Pyrurám a Roselám,cca.10ks na pár a den,ihned je zkonzumují,stejně tak jeřabiny,u Korel byl částečný úspěch jen když jsem je rozřízl na půl,ale byla to asi spíš víc zvědavost než obliba!Myslím že se dají na ně naučit i jiné druhy papoušků,chce to jen trpělivost,která se jistě vyplatí,protože látky které šípky,i jeřabiny obsahují,nenaleznete v jiných plodech,a papouškům jsou velmi prospěšné,zvláště pak na podzim,kdy se připravují na náročné zimní období!Chovu zdar.K.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
jake mate zkusenosti se zkrmovanim sipku,jsem teda dopichanej ale co bych pro ptaky neudal ze.dik za info Jirka.
Šipky sbírejte pomocí nužek-jednou přidržte druhou šmik..šípky podávám sušené asi tak po měsíci,lepe se jim louskají..Ale chovám jen konžské a aratingy..