Alexander červenohlavý a pyrrhura

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2010 14:15
romča

XXX.XXX.124.144

Dobrý deň,
chcem sa opýtať chovateľov týchto pekných papagájov, aký rozmer voliéry potrebujú a či môžu zimovať vonku bez záletu.
Ďakujem

Pekný deň

nikolas

24.10.2010 15:05
nikolas

XXX.XXX.142.65

Pokud máte na mysli alexandry rudohlavé tak o nich jsem četl, že se dají chovat i v metrových klecích. Já osobně bych je ale do tak malého prostoru nikdy nedal, mám je v 5 ti metrových voliérách a tam teprve vynikne jejich krása a ladný let. Zimovat venku je nelze omrzly by jim nohy.

24.10.2010 16:10
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý den,
Nevím proč by zadavatel myslel rudohlavé, když má napsané černohlavé. Podle n.v v které žijí by to šlo a znám některé lidi, kteří je venku chovají, ale já bych do toho určitě nešel, už jenom proto, že hnízdí v zimě. Jinak pyrury taky nemůžete chovt venku.

24.10.2010 16:21
jurin

XXX.XXX.90.180

fylip napsal(a):
Dobrý den,
Nevím proč by zadavatel myslel rudohlavé, když má napsané černohlavé. Podle n.v v které žijí by to šlo a znám některé lidi, kteří je venku chovají, ale já bych do toho určitě nešel, už jenom proto, že hnízdí v zimě. Jinak pyrury taky nemůžete chovt venku.

možná byste si měl zajít k očnímu protože já tam vidím napsané "červenohlavé" což je na Slovensku běžný název pro alexandra rudohlavého. Jinak se stotožňuji s názory že venku je chovat určitě nemůžete. Tomáš

nikolas

24.10.2010 18:39
nikolas

XXX.XXX.142.65

Přesně tak, pořádně si příspěvek přečtěte když na něj chcete reagovat.

24.10.2010 18:58
romča

XXX.XXX.74.7

romča napsal(a):
Dobrý deň,
chcem sa opýtať chovateľov týchto pekných papagájov, aký rozmer voliéry potrebujú a či môžu zimovať vonku bez záletu.
Ďakujem

Pekný deň

Ďakujem Vám všetkým za informácie...

24.10.2010 21:43
sunflowersman

XXX.XXX.175.196

Dobrý den. Ve slovenském jazyce znamená alexandr červenohlavý- alexandr rudohlavý ( Čr) , tudíž si nemusí nikdo nic pořádně číst. Chovám alexandry červenohlavé (český název rudohlavé) i několik druhů pyrur. Přezimování venku nepřipadá v úvahu. Osobně chovám oba rody v boxech, přes léto jsou ve venkovních voliérách. Jako dostačující rozměr pro oba druhy pokládám délku dva metry. Pokud máte jiné a větší možnosti, tím lépe. mirek

Přidejte reakci

Přidat smajlík