Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak z téhle fotky lze jen typovat,lepší by bylo foto na bydle a vedle sebe aby byla vidět i postava.Já typuji že to jsou dva samci Pavel
Dobrý večer.
No podle fotky opravdu těžko říci. Já bych to spíše posoudil podle hlavy. Samec má hlavu trochu větší. A dále i podle celkové postavy. Samice bývá menší, nebo drobnější. Ale dám Vám ještě jednu radu, kterou já posuzuji pohlaví.
Na delší nit /tak asi 30cm/ uvažte kovový předmět / prstýnek, kovovou podložku či pod./. Nit vezměte za opačný konec a kovový předmět dejte nad tělo, nebo hlavu ptáčka,nebo zvířátka, kterého si budete držet v ruce. Nebo Vám ho může držet někdo jiný.
Bude-li předmět dělat kroužek, je to samička. Bude-li se pohybovat od hlavy k ocasu, čili rovně, bude to sameček.
Můžete tuto metodu vyzkoušet i na sobě a potom na pohlaví opačném. I tato metoda se musí brát s rezervou, nemusí to vždy vyjít. Já to zkouším již řadu let i u holubů a papoušků a zatím mi to vychází.
Přeji mnoho úspěchů ve Vašem chovu. Budete-li chtět, můžete mi odpovědět na můj E-mail jak to dopadlo.
S chovatelským pozdravem zdraví Vašek Turek
E-mail turek.vaclav@ow.cz
Dobrý den. Musím povedat ,že je to velmi dobrý typ s tou obručkou. Dík. VyskÚšal som ho na vtákoch s DNA (100%), a potom na pap. senegál. ,ktorému so sa chystal dat urobIt DNA. Výsledok bol vždy ten, ktorý som očakával. Určenie je len pre moju potrebu,takže mi postačuje. Presto tu pripájam foto senegálcov, čo by ste typovali ? S pozdravom Jozef PAVOL
jurosik
napsal(a):
Dobrý den. Musím povedat ,že je to velmi dobrý typ s tou obručkou. Dík. VyskÚšal som ho na vtákoch s DNA (100%), a potom na pap. senegál. ,ktorému so sa chystal dat urobIt DNA. Výsledok bol vždy ten, ktorý som očakával. Určenie je len pre moju potrebu,takže mi postačuje. Presto tu pripájam foto senegálcov, čo by ste typovali ? S pozdravom Jozef PAVOL
No, ten čo sedí by mal byt samec a ten čo odlieta samička. Akože 100%chovnú samicu z odchytu som ju kúpil od nejakého Durišku,od Opavy. Vraj mu padol samec.Taktiež by som podla operenia tipoval samca. Asi mu predsa len dám urobit to DNA. Sorry za tvrdku typ-tip