Uživatel s deaktivovaným účtem

Sděle nám složení páru rodičů a budeme vědět víc,ale dle fota bych to typoval na červenou skořici.Pavel
Samice je určitě červená skořice,ale samec je o dost světlejší s hodně žlutějším nádechem tak nevím jestli by to nemohla být žlutá skořice,je po štěpácích.Další foto.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Upřesnětě pojem rodiče byli štěpáci.Vertabilita barev u penantů je vcelku bohatá.Když dáte dvě stejné barvy vedle sebe tak uvidíte že ve většině případů je každá barva jiná.Žlutá skořice to není.P.J
Dobrý den, myslím, že když vám někdo nabídne skořici, tak skutečně si nemusíte být jistá. Ale když vám někdo nabídne skořicovou mutaci, tak musíte naprosto přesně vědět, že se jedná přesně o tento případ. Tedy mutaci vázanou na X - chromozóm - primární mutaci, nikoliv o žádnou kombinaci.
saroun
napsal(a):
Dobrý den, myslím, že když vám někdo nabídne skořici, tak skutečně si nemusíte být jistá. Ale když vám někdo nabídne skořicovou mutaci, tak musíte naprosto přesně vědět, že se jedná přesně o tento případ. Tedy mutaci vázanou na X - chromozóm - primární mutaci, nikoliv o žádnou kombinaci.
Pane Šaroun,při vší ůctě,vysvětlete mi,jaký je rozdíl mezi např.žlutou skořicí a žlutou skořicovou mutací.Mě to někdy připadá,že Vaše rady jsou stejné jako od pana Pavelky ohledně kanárů.S pozdravem
zbosace
napsal(a):
Je zaujmavé že najskôr prejavíte úctu a potom prirovnáte k niekomu, koho si nevážite. Odpoveď hladajte v poslednej vete príspevku p.Šarouna.
Nechci se s Váma dohadovat,ale z čeho jste usoudil,že si p.Pavelky nevážím,naopak jediný dokáže rozvířit tyto mrtvé vody na moderce.To,,že pokaždé nemá pravdu,mně vůbec nevadí a naopak se na jeho příspěvky těším.S pozdravem