lubos
napsal(a):
Chci oslovit toho chovatele pod uživatelským názvem - ssiskaa - který slíbil skoro před měsíce fotku křížence po strnadovi s kanárem aby dodržel slib a zveřejnil toho křížence . Děkuji Luboš.
Příkladná důslednost v diskusi. Snad pro upřesnění, foto křížence tu bylo, dlužný obrázek se týká rodičů křížence, přesněji otce, matka je kanářice. Mám za to, že je na místě, aby chovatel sám věděl, co vlastně chová. Pokud je jeho věková kategorie nižší, nechť si najde přiměřenou diskusi nebo rubriku. Uhrát problém do ztracena, stejně jako diskutovat v anonymitě, hm, záleží na každém.
redpoll
napsal(a):
Příkladná důslednost v diskusi. Snad pro upřesnění, foto křížence tu bylo, dlužný obrázek se týká rodičů křížence, přesněji otce, matka je kanářice. Mám za to, že je na místě, aby chovatel sám věděl, co vlastně chová. Pokud je jeho věková kategorie nižší, nechť si najde přiměřenou diskusi nebo rubriku. Uhrát problém do ztracena, stejně jako diskutovat v anonymitě, hm, záleží na každém.
Zdravím Vás
Rád bych zde vložil foto, jenže jsem už necelé tři týdny v Giónu.
Než jsem odjížděl snažil jsem se stavit za kamarádem, ale nazastihl jsem ho doma.
Vaše narážka na nižší věkovou kategorii neni zas až tak na mistě a k čemu bude někomu moje jméno, neztačí přezdívka?
Každopádně za svým si stojím a foto dodám jakmile se vrátím. Jěště že zde mám přístup na internet, jinak byste se bavili o mě,bez mě
Jinak Vám přeji úspěšný chov.