Arakangy nakonec noveho majitele ve Zwolle nenasli, nebo se spise nenasel vhodny majitel. Za povsimnuti stoji neobvykle zbarveni samice... Ptaci jsou stale k prodeji, jsou jiz zpatky tu v Cechach. Nechame trosku odpocinout po unavnem dni ve Zwolle a dlouhe ceste, udelame par hezkych obrazku a ptaky nainzerujeme. Cena k jednani bude 120.000 korun.
Dobrý den, tyto korely měl vystavené pan Thierry z Francie, nejsou to žlutolící,ale korely zvané bleekmasker-pastelface, tito ptáci jsou štěpitelní do bělohlavých. Žlutolící mají lícní skvrnz žluté, ne tak světle oranžové(broskvová). Ano a cena je od 50 EUR. Ale také pokud je v kombinaci s dominatním pastelem tak se cena vyšplhá až na částku kolem 200 EUR. S pozdravem JIrka
Dobrý den, pokud si pořídil 1,1 žlutolící, tak bude mít odchov všech mladých žlutolící, ale pokud mi pan Thierry říkal, tak samce žlutolícího tam neměl, pouze samce štěpáky. Pokud si však koupil pastelové tváře, v otrpockém překladu řečeno, tak pokud nebudou homozygotní, to by kus stál mnohem víc, tak kolem 120 - 150 eur, tak se mu v hnizdě budou objevovat pastelové tváře a to homozygotní,ale i štěpitelné do bělohlavých a také bělohlavé. Mutace pastel face je vůči bělohlavým dominatní,vůči ostatním mutacím je recesivní. Kolegovi přeji úspěšný odchov. S pozdravem Jirka.
Macine, s čím ji dáte dohromady a co čekáte že by z toho mohlo být?
Na fotce moje slabší perla lutinačka. Docid
z.petura
napsal(a):
to je astrild vlnkovaný .Šedých tam bylo poskromnu a nic moc kvalita ale na cenu jsem se neptal
Dobrý den,
co všechno chováte za astrildy, amadiny, atd? Děkuji. Asi to bude lepší na email: kanula95@centrum.cz teď v březnu budu stavit nové voliéry na droboť a pokud byste něco měl...
Díky
kanula95
Dobrý den, to co jste napsal je sprominutím blbě, protže pokud budou obě korely žlutolící, a z tohoto páru je samec šedý a samice skořicová a pokud nebude žádný z nich do něčeho dál štěpit, tak budou samci i samice šedé a samci budou štěpit do skořic. To je jen základ genetiky. Navíc pokud ten samec mi na této fotce připadá spíše jako bleekmasker-pastel face, Pokud tito ptáci byli zakoupeni od pana Thierriho, bude to tak, když jsme si s ním psal už dva měsíce před Zwolle, psal, že tam žlutolícího samce mít nebude. S pozdravem Jiří
miloš.m
napsal(a):
mate někdo víc fotek drobotiny???
Tady je pár fotek: https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/forum/r/detail/704791/neznate-nekdo-dovozce-ktery-jezdi-na-burzu-do-prerova
Jsou tam fotky od jednoho dovozce.
kanula95
Vogelmarkt Zwolle Holland 19.02.2011
http://www.youtube.com/watch?v=yL55x7PCydM
Dobrý den, posílám fotku žlutolícího samce korely, pro viditelný rozdíl s bleekmaskrem. Jirka