Přesně tak, za agoše dá mizerných nevim přesně kolik, ale myslím že něco lehce přes 100 a obratem ho prodá za 250,- Mě tedy dnes hodně zamrzelo chování pana Trešla (hlavního pořadatele). S přítelkyní tam už jezdíme půl roku pravidelně prodávat nějaké zboží, když jsme tam byli poprvé ptal sem se jak to je když tam budu chtít něco prodávat. Bylo mi řečeno u pokladny, že klidně můžeme přijít, že budou jedině rádi když tam bude něco nového, ptal jsem se jak je to s placením místa a bylo mi řečeno, že se neplatí nic, pouze 20 za vstup jako všichni. Dnes přišel pan Trešl s tím, že si sem jako vlezem, nikomu nic neřeknem a klidně si tam jen tak stoupnem a začneme prodávat, na to jsem mu tedy odpověděl, že jsem se 2x ptal u pokladny pořadatele jestli mám něco platit a bylo mi řečeno že ne. Pan Trešl mi dnes oznámil, že za místo chce 100,- tak jsem mu je chtěl hned dát... (já to přece chápu a je to i logické zaplatit za místo a navíc chci abychom já i pan Trešl byli spokojeni), ale řekl mi, že nemá teď čas se námi zabývat. Po chvilce sem si ho opět našel a chtěl jsem tuto situaci v klidu vyřešit, ale byl jsem znovu odmítnut. Dokonce i několikrát kolem mě prošel a neměl zájem se rozumně domluvit, rád bych na jeho podmínky přistoupil. No ale tímto chováním mi dnes tak zprotivil jinak si myslím že docela pěknou burzu, že prodávat tam už rozhodně nic nepojedu a co se týče exotů, tak už tam toho pro mě taky není moc... najdete tam tak nejvíc alexandry malé a čínské, čapkáče, senegálce, jednou tam měl někdo žaka, jinak nic většího. Kroužky tam koupíte jednou tak dražší jako na burze v Brně. Tímto příspěvkem nemyslím nic proti panu Trešlovi, jen si myslím že celá situace šla úplně lehce a v klidu vyřešit, kór když sme spolu i předtím několikrát mluvili jak o jeho internetových stránkách burzy, tak o exotech. Jinak se zasloužil si myslím o docela slušné pořádnání trhů na Znojemsku.
Ale kdepak, já se na něj nehněvám... sám sem viděl, že ten "šrumec" tam má, ale mohl v klidu říct, že zavedl třeba poplatek, já bych mu ho zaplatil a bylo by vyřešeno... jak říkám bylo mi řečeno, že se tam platit nemusí a ještě by tam mohl dát aspoň cedulku aby prodávájící věděli a nedošlo k tomu co se stalo dneska nám. Jo a ještě mě trošku zaráží dítě prodávající vstupné, navíc neřekne ani dobrý den. Teď abyste si nemysleli, že sem se na prodávání ptal toho dítěte, to opravdu ne, ptal jsem se u zadního vchodu, kde prodává dospělá osoba, ale jinak Vám musím dát za pravdu v tom, že můžeme být rádi za to že tu burzu tady máme.