dávejte sem fotečky rozel, ale jen ty co chováte a ne stažené s internetu!! chovu zdar Petr
tak začnu:rozela žlutohlavá 1.0
peter111
napsal(a):
dávejte sem fotečky rozel, ale jen ty co chováte a ne stažené s internetu!! chovu zdar Petr
další
penant
napsal(a):
taky se přidám...rozela pestrá rubino
...a jestě jedna fotečka...rozela pestrá přírodní
peter111
napsal(a):
....
Prikladám fotky mojich žltohlavých strák.Myslím že ich je málo v chove.Hoci sa niekomu takéto mutácie nepáčia,každý má zalubu v niečom inom!Nepridal som fotky ako chválu, len pre zaujímavosť.
Prajem veľa uspechov v chove.
papagaj
napsal(a):
Prikladám fotky mojich žltohlavých strák.Myslím že ich je málo v chove.Hoci sa niekomu takéto mutácie nepáčia,každý má zalubu v niečom inom!Nepridal som fotky ako chválu, len pre zaujímavosť.
z iného pohľadu
papagaj
napsal(a):
z iného pohľadu
druhý pár s obyčajnou samicou žltohlavou.
papagaj
napsal(a):
druhý pár s obyčajnou samicou žltohlavou.
a ešte jedna fotka.
peter111
napsal(a):
zdravim opravdu pěkné rozelky!! nemáš nějaký odchov??
Taky přidám naše rosely žlutolícé
papagaj
napsal(a):
Zdravím,taky chválim Vaše rozelky,ale chci Vás poprosit o kontakt na Vás jestli také chováte senegalce Versteri,které jsem tady videl ve fotogalerii a autor byl stejný.Když se pletu,tak se omlouvám!
E-mail:senegal.versteri@seznam.cz
z jarda
napsal(a):
Zdravím,taky chválim Vaše rozelky,ale chci Vás poprosit o kontakt na Vás jestli také chováte senegalce Versteri,které jsem tady videl ve fotogalerii a autor byl stejný.Když se pletu,tak se omlouvám!
E-mail:senegal.versteri@seznam.cz
chovám versteri,posielam Ti moju adresu na E-mail.
peter111
napsal(a):
Pridam tiez rozelky zltolice 1,0stepak 0,1 modry + odchov
julo
napsal(a):
Pridam tiez rozelky zltolice 1,0stepak 0,1 modry + odchov
chovny par
julo
napsal(a):
chovny par
Krátce pořízená 1,1 rubina s přírodní formou zbarvení
indosh
napsal(a):