Mluvící papoušci cenově dostupní ?? střrdočeský kraj ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2011 20:50
kikisvítilová

XXX.XXX.57.98

Poradte mi prosim nejakeho jineho papouska mluviciho jineho nez zaka a ktery se dokaze vratit zpet domu a stoji do 16 000 .-diky moc za radu

3.5.2011 21:00
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý den,

Teď nevím, jestli to je vtip, nebo to myslíte vážně. Každý papoušek je individuální. Vrátit se Vám může každá ochočená andůlka a např. právě Váš žako ne, do toho nevlezete. Není jednoduší vše zabezpečit tak, aby se vůbec nemusel vracet? A to Vám tak záleží na mluvení? To je totiž taky individuální. Loni mi přestali krmit rodiče alexandry malé, tak jsem je musel dokrmit. Jednoho jsem prodal jako pet mazlíčka a zrovna před dvouma týdnama se naučil mluvit, takže co třeba takoví alexandr malý? Do 16 000 se vlezete a určitě bude taky dobrý. Jinak jsou dobří i poicephalusy (senegalec, konžský, majerák atd.) Je toho hodně, možná zvážit i nějaké pyrury, ale být Váma bych zvážil i menší papoušky. Jinak taky připadají v úvahu někteří amazoňané, kakadů růžoví, šalamounský, možná Eklektus. To je všechno na Vás.

3.5.2011 21:38
koptom

XXX.XXX.39.207

kikisvítilová napsal(a):
Poradte mi prosim nejakeho jineho papouska mluviciho jineho nez zaka a ktery se dokaze vratit zpet domu a stoji do 16 000 .-diky moc za radu

To je snad zlý sen !!!
Před 2ma dny jste tu Žaka hledala....nooo, hledala, nejraději by jste,aby Vám ostatní hledali informace.
Po 2 dnech ho hodíte přes palubu a už sháníte jiného. To jste ho milá paní musela fakt milovat.
Já bych lítal celé dny po okolí a nevzdával to,ale každý je jiný,že??
Dám Vám velmi dobrý tip:
V každém lepším obchoďáku mají takovou pěknou plyšovou Aru. Po zmáčknutí čudlíku mluví a určitě neuletí !!!smajlík:-)

3.5.2011 21:58
kikisvítilová

XXX.XXX.57.98

pro koptom :
Milí pane ,jako ja to nemyslím jako hele prřed 3ma dněma se mi ztratil papoušek dělejte sežeňte mi nějakýho novýho !!!smajlík to ne jako ja to myslela jako do budoucna !!! v tom je rozdíl jako ja lítam po okoli, a už 3 dny ho hledáme !! !! to jste .... fakt přehnal !!!! :-( mikiho mame všichni rádi a doufáme že ho najdme nebo že se někdo ozve !! a doufám že to bude co nejdříve!!

3.5.2011 22:19
koptom

XXX.XXX.39.207

Vážená paní.
jsem klidný člověk,ale Váš přístup mě vytočil.
Když jste tu v diskusi hledala papouška a byla upozorněna,že zde v diskusi se psalo o nalezeném uhynulém papouškovi, tak jste uměla jen napsat,ať Vám pán pošle údaje o něm.
neměla jste sama snahu si to vyhledat.
když jsem já Vám poslal odkaz na vlákno a pak dokonce další člověk i info s číslem kroužku, tak Vás ani nenapadlo napsat DĚKUJI !!!!!
A hned v dalším vláknu napíšete stylem,jakým jste to napsala,ať Vám někdo poradí jiného, co mluví a neuletí.
Pardón,že jsem se Vás dotkl,ale tuhle jistotu máte fakt jen u plyšového !!!!!
podívejte se na diskusi paní Betty a její anabázi s Aruškou....tam je cítit zájem a láska.
Z Vašich vláken ji bohužel nepociťuji.
Zde, v tomto vlákně s diskusí končím, nemám pocit, že má smysl zde diskutovat.

4.5.2011 09:40
saluki

XXX.XXX.38.103

Dobrý den, myslím, že papoušek, který se vrátí domů neexistuje, protože by takovému výkonu musel předcházet poctivý a intenzivní nácvik této situace, a při něm by se asi ztratil několikrát každý. Takhle ve chvíli úniku se ocitne v naprosto cizím prostředí, v obrovském stresu a strachu a nemá šanci se zorientovat. Pokud zde čteme o šťastných koncích, je to většinou jen v případech, kde se majiteli podařilo neztratit papouška z doslechu, anebo pokud jde o chovatele, který má ptáků víc a je šance, že se papoušek vrátí ke známým hlasům. Zadavatelka opravdu zadala svůj dotaz naprosto nešťastně a špatně, nelze na něj dát uspokojivou odpověď.

4.5.2011 10:34
kikisvítilová

XXX.XXX.89.19

saluki napsal(a):
Dobrý den, myslím, že papoušek, který se vrátí domů neexistuje, protože by takovému výkonu musel předcházet poctivý a intenzivní nácvik této situace, a při něm by se asi ztratil několikrát každý. Takhle ve chvíli úniku se ocitne v naprosto cizím prostředí, v obrovském stresu a strachu a nemá šanci se zorientovat. Pokud zde čteme o šťastných koncích, je to většinou jen v případech, kde se majiteli podařilo neztratit papouška z doslechu, anebo pokud jde o chovatele, který má ptáků víc a je šance, že se papoušek vrátí ke známým hlasům. Zadavatelka opravdu zadala svůj dotaz naprosto nešťastně a špatně, nelze na něj dát uspokojivou odpověď.

děkuji moc za vaši odpověd :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík