Rozhodně z těchto druhů kakadů šalamounský.
Jsou to pohodáři, komedianti a nefixují se příliš na jednoho člena rodiny.
Také jsem se u nich nesetkal s tím,že by neměli rádi děti.
Chce to ale samozřejmě vychovávat a od začátku skamaráďovat i se synem a syna učit,jak se k papouškovi chovat !
koptom
napsal(a):
Rozhodně z těchto druhů kakadů šalamounský.
Jsou to pohodáři, komedianti a nefixují se příliš na jednoho člena rodiny.
Také jsem se u nich nesetkal s tím,že by neměli rádi děti.
Chce to ale samozřejmě vychovávat a od začátku skamaráďovat i se synem a syna učit,jak se k papouškovi chovat !
děkuju noc za vas názor
z jarda
napsal(a):
Tak paní nezlobte se,ale zakládat stále nové disk.vlákno na tu samou otázku....tak to je už na uváženou a prosím i admina aby zakročil....Nic ve zlém,ale už jednu odpověď jste dostala,tak prostě čekejte,ale né tímto stylem,že budete stále do kola zakládat nové vlákna! Zappe
vážený pane omlouvám se už to neudelam, ja vím že jich je tam odemne moc ja uz sem je chtela i vymazat okorat nevím jak se to děla (smazat to vlakto který tam je dvakrát) mate nejakou radu jak to smazat ?k.
nikihayden
napsal(a):
Dobrý den všem, chtěla bych poprosit o radu jakého papouška bystemi doporučily, kdyz mam v rodine maleho 7letého kluka .tak se ptám jestli Kakadů šalamounsky,naholící,žlutučečelatý a nebo žako kongo.
předem moc děkuji za vaše návrhy,názory.Niki Hayden
Dobrý den, trochu mi uniká souvislost z Vašeho zadání. Jak souvisí výběr papouška se sedmiletým synem? Pokud ho sháníte pro syna, třikrát prosím za všechny opeřence - nekupujte ho. Tak malé dítě ještě není schopno s ptákem manipulovat! Dříve nebo později jeden druhému ublíží. Pták je téměř nekontaktní tvor (ve smyslu fyzického kontaktu, hlazení, držení atd.), peří jako tělní pokryv je velmi citlivé, to není srst psa či kočky, kterým hlazení nevadí.
Martin Smrček